• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wróciłam z zakupów, chciałam małemu kupić body z krótkim rękawem ale na zatrzaski po całej długości, we wszystkich możliwych sklepach były tylko 2 szt :-/
Kupiłam sobie szlafrok do szpitala, koszuli oczywiście nie było, muszę jechać do happy mum
Odebrałam zamówiona glukoze, dla zainteresowanych zdjęcie :-P
1473254710384.jpg

Padam, co to będzie za miesiąc czy dwa :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473254710384.jpg
    1473254710384.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 517
reklama
Ja dziś wyszłam w trasę, kategorycznie nie mogę wchodzić na olx bo tam jest za duzo okazji :) najpierw poszłam spacerkiem odebrać jeden kombinezon, pozniej pojechalam do pracy zawieźć l4, powiedziałam tam ponad dwie godzinki i poszłam odebrać drugi kombinezon :) do domu wróciłam nieprzytomna, faktycznie nie wiem co będzie za dwa miesiące, a przede mną remont, co mnie przeraża

Załączniki

• WP_20160907_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160907_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    44 KB · Wyświetleń: 118
  • WP_20160907_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160907_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    47,6 KB · Wyświetleń: 118
Ja dziś wyszłam w trasę, kategorycznie nie mogę wchodzić na olx bo tam jest za duzo okazji :) najpierw poszłam spacerkiem odebrać jeden kombinezon, pozniej pojechalam do pracy zawieźć l4, powiedziałam tam ponad dwie godzinki i poszłam odebrać drugi kombinezon :) do domu wróciłam nieprzytomna, faktycznie nie wiem co będzie za dwa miesiące, a przede mną remont, co mnie przeraża
Za dwa miesiące będziemy się już toczyć hihi :p
Jak cię to pocieszy to przede mną też remont i do tego przeprowadzka, już mam dość a jesteśmy dopiero na etapie planowania o_O
A zakupy fajne, jak okazja to grzech nie skorzystać :D ja tak sobie tłumacze każde zakupy :p

Dostałam przesyłkę z bebi klubu, obiecany termofor
Przeczucie jakieś miałam że może być problem z dostarczeniem, bo to na nowe osiedle, ale nie sądziłam że będę o 20 szukać jej na sortowni :p
Śledząc przesyłkę dostała status niedostarczonej i do zwrotu :( więc na pocztę 15 min przed zamknięciem a Pani do mnie że ona jej już nie ma że jest na sortowni
Nie zastanawiając się wsiadłam w auto i na sortownie, tam ubłaganie ochroniarza żeby mnie wpuścił a potem już tylko szukanie paczki :D
Zdziwienie pracowników jak weszłam z wielkim brzuchem po paczkę bezcenne ;)
Ale mam :D dla Alana wszystko :D

Załączniki

• 20160907_212855.png
    20160907_212855.png
    49,1 KB · Wyświetleń: 99
Przeczucie jakieś miałam że może być problem z dostarczeniem, bo to na nowe osiedle, ale nie sądziłam że będę o 20 szukać jej na sortowni[emoji14]Śledząc przesyłkę dostała status niedostarczonej i do zwrotu :( więc na pocztę 15 min przed zamknięciem a Pani do mnie że ona jej już nie ma że jest na sortowni
Nie zastanawiając się wsiadłam w auto i na sortownie, tam ubłaganie ochroniarza żeby mnie wpuścił a potem już tylko szukanie paczki :D
Niezla z Ciebie aparatka, ja bym chyba olala kocyk bo by mi sie nie chcialo jezdzic po nocy i szukac go na sortowni.
Bedziesz miala co Alankowi opowiadac jak dorosnie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczucie jakieś miałam że może być problem z dostarczeniem, bo to na nowe osiedle, ale nie sądziłam że będę o 20 szukać jej na sortowni :p
Śledząc przesyłkę dostała status niedostarczonej i do zwrotu :( więc na pocztę 15 min przed zamknięciem a Pani do mnie że ona jej już nie ma że jest na sortowni
wariatka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry