Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Matylda78-> witaj z powrotem:-)bardzo mi przykro, ze urlop nie do konca udany
Hej Vanneczko :-) - czuje się trochę słabo, bo mnie mdłości męczą, ale dziś jakoś ich nie miałam i było super! Masz jadłowstręt? To nie fajnie. Ja na szczęście tego nie mam. Co do krwawień i plamień, to mi wczoraj w klinice powiedzieli, że po prostu tak niektóre kobiety mają i się nie mam stresować dopóki to nie będzie coś dużego. Brzuch czasem mnie zaboli, ale nie za mocno, co do jego urośnięcia... to mi się wydaję, że odrobinkę jest większy ... ale to może kolejna schiza ciążowaHej Matyldzia - fajnie, ze jestes spowrotem. No to witaj w klubie, ja tez zaczelam troche krwawic, a potem plamic. Bylam u lekarza i jest ok ale nerwy mnie prawie zzarly. To chyby czasami taki " urok ciazy ", hehe. A poza tym jak sie czujesz? Brzuch Ci rosnie? Ja mam lekkie mdlosci i czasami jadlowstret.
A jak u Ciebie, brzuch Ci urósł?
Pogoda sie popsuła,jest bardzo zimno,a wielka szkoda. Pozdrawiam Was cieplutko

Smaruje liotonem 1000 i troche pomaga.Ciekawe jak bedzie w dalszym etapie,jak nabiore pare kilo.Nogi pewnie dadza znac o sobie
W koncu sie doczekalam.Ostatni malucha widzialam w 9tc
Mam nadzieje,ze dowiem sie plec no i dokladnie sprawdza czy dzidziek jest zdrowy