• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Screenshot_2016-09-10-18-50-46.png

Załączniki

• Screenshot_2016-09-10-18-50-46.png
    Screenshot_2016-09-10-18-50-46.png
    68,4 KB · Wyświetleń: 332
A ja się właśnie zastanawiam nad hustawka, chyba nie kupię bo na górze będę mieć łóżeczko a na dole shnuggle na płozach, więc hustawka mi chyba zbędna, sama nie wiem

A kupiłaś już shnuggle? Bo chodzi mi po głowie znów i nie wiem czy się zdecydować [emoji16] przerażają mnie te zakupy x2.. Też próbuję ogarnąć funkcjonowanie na dwóch poziomach w domu i te kosze wydają się być dobrym rozwiązaniem.

No i pojechałam do h&m jednak [emoji23] na wszystko dostałam 20% jednak rabatu [emoji48]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A kupiłaś już shnuggle? Bo chodzi mi po głowie znów i nie wiem czy się zdecydować [emoji16] przerażają mnie te zakupy x2.. Też próbuję ogarnąć funkcjonowanie na dwóch poziomach w domu i te kosze wydają się być dobrym rozwiązaniem.

No i pojechałam do h&m jednak [emoji23] na wszystko dostałam 20% jednak rabatu [emoji48]

Jeszcze nie kupiłam ale zakup już jest postanowiony na 100%
Moim zdaniem jest super, wygląda i na pewno nie będzie to zbedny wydatek
Zawsze małego będę mogła przenieść do łazienki, kuchni czy na taras bez problemu i wydaje mi się sensowniejsze niż chustawka szczerze mówiąc

Pochwal się zakupami koniecznie :)

reklama

Jak To zrobilas ze dostalas rabat?
Urok osobisty?[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry