ewelin86
Fanka BB :)
Tak wrzucałam ale zaraz wrzucę jeszcze razA jaki masz wózek?wrzucalas zdjęcie?ja chyba przegapilam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak wrzucałam ale zaraz wrzucę jeszcze razA jaki masz wózek?wrzucalas zdjęcie?ja chyba przegapilam
Super, czekamTak wrzucałam ale zaraz wrzucę jeszcze raz![]()
Rzeczywiście już pokazywałaś
A ja się właśnie zastanawiam nad hustawka, chyba nie kupię bo na górze będę mieć łóżeczko a na dole shnuggle na płozach, więc hustawka mi chyba zbędna, sama nie wiem
Jeszcze nie kupiłam ale zakup już jest postanowiony na 100%A kupiłaś już shnuggle? Bo chodzi mi po głowie znów i nie wiem czy się zdecydować [emoji16] przerażają mnie te zakupy x2.. Też próbuję ogarnąć funkcjonowanie na dwóch poziomach w domu i te kosze wydają się być dobrym rozwiązaniem.
No i pojechałam do h&m jednak [emoji23] na wszystko dostałam 20% jednak rabatu [emoji48]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pochwal się zakupami koniecznieA kupiłaś już shnuggle? Bo chodzi mi po głowie znów i nie wiem czy się zdecydować [emoji16] przerażają mnie te zakupy x2.. Też próbuję ogarnąć funkcjonowanie na dwóch poziomach w domu i te kosze wydają się być dobrym rozwiązaniem.
No i pojechałam do h&m jednak [emoji23] na wszystko dostałam 20% jednak rabatu [emoji48]
O takim zestawie jeszcze myślałam ale zdecydowanie shnuggle bardziej przypadł mi do gustu, ale to fajne, funkcjonalneZobacz załącznik 772354
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak To zrobilas ze dostalas rabat?A kupiłaś już shnuggle? Bo chodzi mi po głowie znów i nie wiem czy się zdecydować [emoji16] przerażają mnie te zakupy x2.. Też próbuję ogarnąć funkcjonowanie na dwóch poziomach w domu i te kosze wydają się być dobrym rozwiązaniem.