Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super informacjeMoj Maly Wielki Bohater zaczal przybierac na wadze i coraz wiecej jekangurujemy sie kazdego dnia i nawet pampersy mu zmieniamy
jest rozkoszny, taki wiercipietek, dzisiaj zachodzimy do niego a on juz przemieszczony lezy w rogu inkubatora. W takim szoku bylismy.
oby tak dalej!może chciałabyś pokazać nam swój skarb?
A bierzesz jakieś leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam krwawienie dzień po wizycie swrduszkowej a w 10 tc po badaniu u gin po prostu się ze mnie lało, zmniejszyli mi od razu fragmin bo juz mialam tak rzadką krew, ze nawet po pobraniu krwi ciężko było ją wacikiem zatrzymaćCzesc dziewczyny...podczytuje was narazie a chcialam dolaczyc do was dopiero po wizycie serduszkowej a wczoraj sie zaczelo pieprzyc...poleciala mi krew bolal brzuch a dzis leci mi duzo brazowej wydzieliny...bylam dzis na IP to jest 17dpt...niby poronienia nie bylo...krwiaka nie mam...nikt nie wie od czego...progesteron w czwartek byl 40 a dzis 30...czy ktoras z was byla moze w takiej sytuacji...czy tylko poronienie mnie czeka?
Ja nie mam fb ani instagram[emoji20]Dziewczyny nie chce wrzucac zdj na forum publiczne. Zdj Maluszka dalam do tajnej grupy na fb i mam na instagramie
Kochana probowalam wyslac Ci zdj na priv ale chyba nie ma takiej opcji.Ja nie mam fb ani instagram[emoji20]
Ale szanuje Twoja decyzje[emoji6]
A Twojego synusia wyobrazam sobie jak malutkiego rozkosznego bobaska[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Biore akard ale nie wiem czy to o niego chodzi...A bierzesz jakieś leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam krwawienie dzień po wizycie swrduszkowej a w 10 tc po badaniu u gin po prostu się ze mnie lało, zmniejszyli mi od razu fragmin bo juz mialam tak rzadką krew, ze nawet po pobraniu krwi ciężko było ją wacikiem zatrzymać