• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny do dzisiaj w smyku jest do -80% na kolekcje wiosna/lato :D
A do jutra na nową kolekcje jesien/zima na drugąś tańszą sztukę do -50%
haha już nawet mi mój Mąż wysłał info o tej promocji :D ale ja stopuję na jakiś czas (zobaczymy ile wytrwam haha), bo potem się okaże, że mam tylko ciuszki i nic poza tym ;)
za to właśnie zapisałam nas do szkoły rodzenia na zajęcia :o

Martini, to Ty teraz pierwsza w kolejce zaraz za Anika[emoji4]
A w grudniu, to juz jedna za druga bedzie rodzic, moze nawet w tym samym dniu[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak Wy grudniowki jestescie jedna za druga w sumie :P Ja jeszcze troche czasu mam , ale wolale ogolem zawsze wszystko predzej zrobic co mam do zrobienia, bo zebym pozniej nie byla w czarnej d... :P tym bardziej ze u mnie ta szyjka troche poleciala a nie wiem na ile ten pessar tak naprawde chroni ;)

Jeszcze mi zostalo kupic emolium, podklady ochronne na lozko no i stanik do karmienia ,ale z tym mam najwiekszy problem bo nie wiem jaki rozmiar i chyba kupie na koniec miesiaca, a tamte 2 rzeczy moze jutro.

reklama
A ja juz swoja torbe praktycznie spakowalam do szpitala zostalo dorzucic tylko kosmetyki :)
Malego spakuje po niedzieli i juz glowa bedzie spokojna :)
wow pięknie :) ja nawet torby nie mam, nie mówiąc o jakiejś zawartości ;-) i do tego pustka w głowie co potrzebne, bo cały czas mi się wydaje, że mam dużo czasu, a tu leci tydzień za tygodniem. dopiero przecież pierwszą betę robiłam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry