• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lilonka: ft4 ci spada bo im dalej w ciazy tym wiecej dziecko "zabiera" ci tego hormonu. Euthoryx to nic innego jak wlasnie suplementacja tego hormonu. Zwykle w kazdym trymestrze troche sie zwieksza jegi dawke wlasnie zeby odpowiadalo zwiekszonemu popytowi ze strony bejbika.
Mysle ze nie masz zle jeszcze ale pilnie trzeba monitorowac: min raz na 4 tygodnie powinnas badac czy sie nie pogarsza

reklama
Ja po wizycie u prowadzącego - niestety krwiak 7,5 cm na 4 cm. Wygląda na większy... Ponoć nie ma śladu, by było jakieś świeże odklejanie, ale jakoś mało realny wydaje mi się dzisiaj umówiony termin "cesarki" na 15 lipca.

Witajcie

Misia - fajnie że z córeczką wszystko jest ok, już termin cesarki ustalacie?? a na kiedy mas termin wyliczony z OM?

Ja walczę z zapaleniem oskrzeli :zawstydzona/y: Czuję się okropnie, od wczoraj biorę antybiotyk...mam nadzieję że zaraz zacznie działać bo póki co czuję się fatalnie. Jutro na połówkowe usg idziemy - trzymajcie kciuki

Jejku dziewczyny padam z radości!:-D właśnie wróciłam z wizyty gdzie widziałąm swojego maluszka, który ma już 16.5mm, widać już dużą głowę, nóżki, rączki i nawet ku mojemu zdziwieniu poruszał się podczas USG :szok: w początku 8 tyg?? Serducho biło jak dzwon, szybciej niż ostatnio jakieś 150-160 chyba .. Cały czas mam wrażenie że śnie!! za 12 dni na kolejne podglądanie.. aż nie wiem jak mam w to uwierzyć, niech mnie któraś uszczypnie. W sobote lece samolotem a lekarz mówiła ze nie ma żadnych przeciwwskazan jak wszystko jet w normie! Badalam tsh i ft4.. ft4 spadlo to 12.5 :( 4 tyg temu bylo prawie 17 ale dr mówiła że tak w ciązy jest i mam zwiększony euthyrox do 50.. maluch chyba konsumuje ten hormon

Aduś u mnie dzidzie w 8tc fikały jak się patrzy. Jedna machała rączką a druga robiła fikołki. Ruszać to ruszają się cały czas. Tylko jeszcze ty tego nie czujesz.

Od kilku dni nie mam weny na nic. Nawet nie pisze na forum. Czytam na bieżąco. Dopiero takie super wieści jak Adusi wspierają mnie do odzewu.

Misia szkoda, ze urosl, ale badzmy dobrej mysli. Postaraj sie pozytywnie myslec, niech juz bedzie wiosna to i nastawienie bedzie inne i wiecej wiary i sily na walke z przeciwnosciami.

Ja dzis eksperyment i z jutra na pojutrze i jak nie unormuja sie cukry na czczo to w sb albo w przyszlym tyg jade po insulinę.

Madzielanek to spacery w Sopocie na koniec roku aktualne z naszymi prawie rówieśnikami :-D Ja się czuje jak w śnie, najpiękniejszym jaki miałam.. dziś miałam dodatkowe obawy bo śnił mi się całą noc mój zmarły ojciec. A ostatnio śnił mi się dwa razy w noc przed badaniem bety 3 werki i tej która wtedy wyszła niższa niż powinna potem nic i znów dziś.. bałam się że cos złego chce mi przekazać. widocznie chciał mnie uspokoić. Wkońcu to jego wnuk na którego tak długo czekał i sie biedak nie doczekał.. Jak będzie chłopiec to dostanie imię jakie zawsze chciał dać mój tato, na dziewczynke pomysł tez już mam :tak:

reklama
Aisha nie martw się, nawet jak będziesz musiała przyjmować insulinę to naprawdę "nie taki diabeł straszny...." Mam koleżanki, które ją przyjmowały, moja babcia także od lat bierze i uwierz te osoby źle się nie wypowiadały na temat insuliny.

Misia
fajnie, że już masz termin cesarki ustalony. Smutna tylko ta informacja z krwiakiem, ale miejmy nadzieję, że on już się nie uaktywni. Jestem cały czas ♥ z Tobą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry