lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lilonka: ft4 ci spada bo im dalej w ciazy tym wiecej dziecko "zabiera" ci tego hormonu. Euthoryx to nic innego jak wlasnie suplementacja tego hormonu. Zwykle w kazdym trymestrze troche sie zwieksza jegi dawke wlasnie zeby odpowiadalo zwiekszonemu popytowi ze strony bejbika.
Mysle ze nie masz zle jeszcze ale pilnie trzeba monitorowac: min raz na 4 tygodnie powinnas badac czy sie nie pogarsza
Mysle ze nie masz zle jeszcze ale pilnie trzeba monitorowac: min raz na 4 tygodnie powinnas badac czy sie nie pogarsza
Czuję się okropnie, od wczoraj biorę antybiotyk...mam nadzieję że zaraz zacznie działać bo póki co czuję się fatalnie. Jutro na połówkowe usg idziemy - trzymajcie kciuki
właśnie wróciłam z wizyty gdzie widziałąm swojego maluszka, który ma już 16.5mm, widać już dużą głowę, nóżki, rączki i nawet ku mojemu zdziwieniu poruszał się podczas USG
w początku 8 tyg?? Serducho biło jak dzwon, szybciej niż ostatnio jakieś 150-160 chyba .. Cały czas mam wrażenie że śnie!! za 12 dni na kolejne podglądanie.. aż nie wiem jak mam w to uwierzyć, niech mnie któraś uszczypnie. W sobote lece samolotem a lekarz mówiła ze nie ma żadnych przeciwwskazan jak wszystko jet w normie! Badalam tsh i ft4.. ft4 spadlo to 12.5