Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wszystkie gadzety sa potrzebne.Racja, większość nie jest niezbędnych
Zamiast whisbear można włączyć suszarkę, zamiast sterylizatora użyć wrzątku, nawet monitor oddechu nie jest niezbędny bo miliony rodziców nie kupiło i uważa że to zbędny wydatek, tylko że ja uważam że skoro można sobie ułatwić to należy to robić
Nikt nikogo do swoich racji nie musi przekonywać, każdy zostaje rodzicem i ma swoje zdanie i należy je uszanować![]()
Nie mogę się z nimi zgodzić niestetyTequila, Ty wszystkich probujesz przekonac do swoich racji.
Moze jakbys Ty pracowala, a nie tylko maz, bo z tego co pisalas to jestes bezrobotna a maz jest bogaty, to bys miala wiekszy szacunek do pieniadza i bys sie tak przy swoich racjach nie upierala.
Wybacz za te slowa, ale tak Cie odbieram.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tequila, ogolnie fajnie doradzasz w niektorych zakupach i duzo mi pomoglas. Ale czasem piszesz takie glupoty ze trudno sie z nimi zgodzic.Nie mogę się z nimi zgodzić niestety
Nikogo nie próbuje przekonać do swoich racji tylko wyrazam swoje zdanie jak każdy tutaj
Jeżeli chodzi o zarabianie pieniędzy,fakt, teraz nie pracuje ale całe dorosłe życie pracowałam i znam wartość pieniądza, wiem że pieniądze nie biorą się ze ściany jak większość dzieci myśli[emoji14]ale stać mnie na to żeby kupić to co chce nawet jeśli inni uważają że jest to zbędne i nie będę się ani ograniczać ani tłumaczyć z tego że robię zakupy nawet wg innych zbędnych przedmiotów