• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja miałam nie kupować ale koleżanka mnie przekonała i w sumie od niej mam dostać :) co do zabawek jeszcze nic nie kupiłam. Mam zamiar kupić karuzele i mate żeby już było na później. I w sumie tyle. Pewnie coś na święta tez ktoś coś z zabawek kupi, wiec nie szaleje z kupowaniem

reklama
mata i karuzelka to na pozniej. Bujaczek dla mnie must have, mialam taki 0-9kg z wibracjami i 'dzwiekami z brzuszka' z fisher price.. robil magie :-) wystarczalo wlaczyc szumy+wibracje 'bicie serca' i pierworodny spal :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A co myslicie o lezaczkach bujaczkach?
Chcialam cos zeby polozyc dziecko, jak bedziemy siedziec w salonie, zeby bylo z nami.
Zeby do kuchni zabrac Juniora jak bede cos musiala zrobic a jak nie bedzie spal, albo zebym np poszla umyc glowe i zebym go tez mogla zabrac ze soba jak nie bedzie spal.
Kosza nie chce bo zagrace mieszkanie, bujaczek to gdzies sie upchnie. Ni i niedrogiego bo to tylko na kilka miesiecy.
Wogole warte uwagi sa te lezaczki bujaczki i bezpieczne???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
my raczej na pewno będziemy kupować huśtawki z Bright Stars - polecone przez mamę bliźniaków, a wcześniej i starszego synka :)

Witam dziewczynki. Chciałam tylko napisać ze żyje i jestem po wizycie. Szyjka 25 mm mam wytrzymać jeszvze 8 tygodni potem mogę biegac. Chodzić mogę np na szkole rodzenia ale bez ćwiczen co mnie zdziwiło chyba że rozciągające. Powiedział ze mam minimum szyjki jak przy 1 bobasie wiec jak na 2 to jest ok. Jestem zła bo nie chciał zmierzyć żeby wagę podać ale pójdę może za tydzień do innego to wtedy się dowiem.

Witam dziewczynki. Chciałam tylko napisać ze żyje i jestem po wizycie. Szyjka 25 mm mam wytrzymać jeszvze 8 tygodni potem mogę biegac. Chodzić mogę np na szkole rodzenia ale bez ćwiczen co mnie zdziwiło chyba że rozciągające. Powiedział ze mam minimum szyjki jak przy 1 bobasie wiec jak na 2 to jest ok. Jestem zła bo nie chciał zmierzyć żeby wagę podać ale pójdę może za tydzień do innego to wtedy się dowiem.
Pisanko fajnie ze sie odezwalas[emoji4]
Trzymam kciuki zebys wytrwala jeszcze z brzuszkiem do tych 8 tygodni albo i dluzej[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry