Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale sie ciesze ze z bąbelkami jest wszystko dobrze...ale one juz duzeDziewczyny ja juz po wizycie wszystko ok dzieciaczki mają prawie po 4 cm następna wizyta 03.10 badania prenatalne a potem wizyta co dwa tygodnie
...Strasznie szybko razem mają już prawie 8 cm masakra a dopiero były dwie małe kropki a teraz widać całe dzieciaczki jeszcze trochę i zobaczysz sama ale profesorek mnie dziś pocieszyl bo powinniśmy wytrwać do 36 tc i strasznie się ciesze bo to tylko miesiąc wcześniej oczywiście mmoże byś szybciej ale on zrobi wszystko żebym doszła do 36 tc a ja innej opcji nie przyjmuje i dzieciakom tez to będę powtarzaćAle sie ciesze ze z bąbelkami jest wszystko dobrze...ale one juz duze...
Jestes w dobrych rekach...profesor jest madrym lekarzem z doświadczeniem wiec zrobi wszystko jak najlepiej dla was...Strasznie szybko razem mają już prawie 8 cm masakra a dopiero były dwie małe kropki a teraz widać całe dzieciaczki jeszcze trochę i zobaczysz sama ale profesorek mnie dziś pocieszyl bo powinniśmy wytrwać do 36 tc i strasznie się ciesze bo to tylko miesiąc wcześniej oczywiście mmoże byś szybciej ale on zrobi wszystko żebym doszła do 36 tc a ja innej opcji nie przyjmuje i dzieciakom tez to będę powtarzać
Ja zamierzam kupicA co myslicie o lezaczkach bujaczkach?
Chcialam cos zeby polozyc dziecko, jak bedziemy siedziec w salonie, zeby bylo z nami.
Zeby do kuchni zabrac Juniora jak bede cos musiala zrobic a jak nie bedzie spal, albo zebym np poszla umyc glowe i zebym go tez mogla zabrac ze soba jak nie bedzie spal.
Kosza nie chce bo zagrace mieszkanie, bujaczek to gdzies sie upchnie. Ni i niedrogiego bo to tylko na kilka miesiecy.
Wogole warte uwagi sa te lezaczki bujaczki i bezpieczne???
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno to drugi najlepszy w polsce po prof. Preis specjalista a na slasku jedyny od takich ciekawych przypadkow jak mn jaJestes w dobrych rekach...profesor jest madrym lekarzem z doświadczeniem wiec zrobi wszystko jak najlepiej dla was...