• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tam jest jod, a jod jest wazny w ciazy tylko nie wiem czy w kazdej ciaxy czy tylko tam gdzie matka ma chora tarczyce.
Ja bym kupila nowe opakowanie femibion 1, a dwojke zaczela brac jak skonczy sie jedynka.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza mysl tez taka byla zeby kupic jedynke skonczyc ja i zaczac dwojke tylko ze mi wychodzi ze ta dwojke zaczne brac dopiero w 16t. Z tarczyca nie mam problemow.

Pierwsza mysl tez taka byla zeby kupic jedynke skonczyc ja i zaczac dwojke tylko ze mi wychodzi ze ta dwojke zaczne brac dopiero w 16t. Z tarczyca nie mam problemow.
To zobacz czym rozni sie 2 od 1.
Ja biore pregne plus. Jest na cala ciaze i ma kwasy omega i zelazo, a femibion natal chyba ma slaby sklad.
Kiedys bralam ten femibion ale lekarz kazal zmienic na pregne i teraz jak mi sie konczy pregna i nie chce mi sie kupic to lykam femibion natal 1 przez 1 lub 2 dni, a potem wracam do pregny jak kupie.

Martka, to jutro z ranca Ty wrzucaj pieniazki i bedziesz rzadzic pilotem[emoji12]

Przemowila cos niemowa? Zagadaj do niej[emoji12] moze sie wstydzi.
Prędzej wsadzę jakis drut w ten otwór do wrzucania pieniążków;) mi pasowal tydzien bez tv jak sobie czytałam :) do niemowy próbowałam zagadać kilka razy, ale slowo w odp i cisza wiec odpuściłam;) teraz jest komplet na sali wiec jest juz gwar :)

To zobacz czym rozni sie 2 od 1.
Ja biore pregne plus. Jest na cala ciaze i ma kwasy omega i zelazo, a femibion natal chyba ma slaby sklad.
Kiedys bralam ten femibion ale lekarz kazal zmienic na pregne i teraz jak mi sie konczy pregna i nie chce mi sie kupic to lykam femibion natal 1 przez 1 lub 2 dni, a potem wracam do pregny jak kupie.

Wlasnie dostalam 3 tabletki pregna z karta ciazowa. A ile jest tam tabletek i jaka cena. Bo za femibion 2 kosztuje od 40 zl zalezy w jakiej aptece. A czy moge sobie sama zmienic tabletki bo oprocz tego biore jeszcze magnez i witD

Wlasnie dostalam 3 tabletki pregna z karta ciazowa. A ile jest tam tabletek i jaka cena. Bo za femibion 2 kosztuje od 40 zl zalezy w jakiej aptece. A czy moge sobie sama zmienic tabletki bo oprocz tego biore jeszcze magnez i witD
Nie wiem czy mozesz sama zmienic, to w sumie tylko witaminy sa.
Femibion natal 1 ma tylko jeden plus, bo jest tam aktywna forma kwasu foliowego (metagolin) i chyba dodatkowo jeszcze zwykly kwas foliowy jak pamietam. A kwas foliowy jest najwazniejszy w ciazy. Wiec ma go wiecej niz pregna. No teraz to Ci calkiem namieszalam.

Pregna 30 tabletek od 34-50zl zaleznie od apteki.

Ja do pregny biore jeszcze dodatkowo kwas foliowy.

Nie wiem czy mozesz sama zmienic, to w sumie tylko witaminy sa.
Femibion natal 1 ma tylko jeden plus, bo jest tam aktywna forma kwasu foliowego (metagolin) i chyba dodatkowo jeszcze zwykly kwas foliowy jak pamietam. A kwas foliowy jest najwazniejszy w ciazy. Wiec ma go wiecej niz pregna. No teraz to Ci calkiem namieszalam.

Pregna 30 tabletek od 34-50zl zaleznie od apteki.

Ja do pregny biore jeszcze dodatkowo kwas foliowy.

Nie moge sprawdzic w ulotce bo wyrzucilam juz opakowanie. Ale moj lek mowil zeby brac femibion i chyba przy nim zostane bo cenowo tak samo wychodzi. Wiec kupie jeszcze jedynke i dwojke i poczytam a jak nie to oddam moze komus na bb sie przyda. Ale dziekuje ci za odpowiedzi.

Husann wiesz co... Wlasnie przeczytalam sklad femibionu natal 2 i najlepiej jak kupisz teraz 2. A przez te 3 dni wez pregne i potem ten femibion 2.
Zreszta, czy zrobisz tak czy inaczej to nic sie chyba nie stanie bo to witaminy.
Wazne tylko zebys je brala[emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry