Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisanka, to Ty taka zdolna jestes[emoji50]Dobry wieczór![]()
Pochwale się czapkami. Moje pierwsze everniestety stwierdzam że późno się wzięłam za szycie bo pół h posiedze i cały dzień bol żeber a bobasek kopie juz pod cyckami wiec żołądek mam chyba gdzieś na miejscu serca...nie wiem jak to będzie z prasowaniem. Mimo że każdy mówi ze mam brzuch malutki to jednak czuje wszystko scisniete w srodku a kopia jak szalone
Zobacz załącznik 774419
W całościPisanka, to Ty taka zdolna jestes[emoji50]
Czapki szylas w calosci? Czy tylko pompony?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisanko piekne sa!!!W całoście tam zdolniacha
maszyna kurzy się 3 lata to kupiłam trochę materiału na 10 czapek za.9 zł
i będę próbowała a czapeczki dwustronne ale bardzuej mi leży taka wersja wiec doszylam pompony. W nast tyg kupie materiały na kocyki zobaczyny co mi wyjdzie. Wychodzi o wiele taniej kasa się kończy to trzeba sobie radzić
Zobacz załącznik 774424
Staram się robić podobne ale inne bo nie chce identycznych ubranek
Dziewczyny biore femibion natal 1 i mam takie pytanko czy moge np przez 7 dni nie brac czy nic nie bedzie. Bo tak sie zastanawiam czy mam jeszcze kupowac jedynke czy juz dwojke bo zabraknie mi na 7 dni. Chiciaz na 2 pisze ze od 13t