martka83
Fanka BB :)
Zostawiłyśmy sporo, jak jutro będzie zupa z makaronem, to będzie podejrzane mocno ...Martka, to faktycznie mialas wypasiony obiadek[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zostawiłyśmy sporo, jak jutro będzie zupa z makaronem, to będzie podejrzane mocno ...Martka, to faktycznie mialas wypasiony obiadek[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomośćOK dziewczynki, melduję się. Wróciłam :-) Od dziś oficjalnie na zwolnieniu. Ostatni tydzień w pracy był mega intensywny, ale obiecałam ze zostanę i pomogę przy projekcie, to tak zrobiłam. U małej wszystko dobrze, waży prawie 1 kg. Dostałam zgodę na podróż także planujemy kilkudniowy wypoczynek. Szyjka 37 mm zamknięta.
no tak : 24.10 - III prenatalne (już płatne niestety)Super wiadomość
Kiedy kolejna wizyta?
Za latwo jej przyszla ciaza widocznie. Brak slow.Mam na sali dziewczynę w 36 tyg , zaczęły jej się skurcze. Lekarz kazal leżeć, dostała kroplówkę zatrzymującą, nospe. A ona zamiast leżeć, wychodzi co chwilę zeby chodzic po schodach, kroplowka miala jej schodzić powoli, sama ją podkręciła, zeszła zaraz, mowi ze na kolejną się nie zgodzi, nospe wrzucila do torebki, twierdząc ze nie bedzie jej brala. Ona juz chce rodzic, wyczytala ze dziecko jest juz uformowane, wiec ona nie ma zamiaru go powstrzymywać...
Nie mogę juz tego słuchać. Opowiada jak to lekarka kazala jej brać luteine w ciazy to jej nie brala, kwas foliowy jak jej się przypomniało...
Żadne tłumaczenia, ze przeciez jak jeszcze mozna powstrzymać to Db dla dziecka zeby każdy dodatkowy dzien zostalo w brzuchu, ona wie swoje ...
Co za wariatka[emoji50]Mam na sali dziewczynę w 36 tyg , zaczęły jej się skurcze. Lekarz kazal leżeć, dostała kroplówkę zatrzymującą, nospe. A ona zamiast leżeć, wychodzi co chwilę zeby chodzic po schodach, kroplowka miala jej schodzić powoli, sama ją podkręciła, zeszła zaraz, mowi ze na kolejną się nie zgodzi, nospe wrzucila do torebki, twierdząc ze nie bedzie jej brala. Ona juz chce rodzic, wyczytala ze dziecko jest juz uformowane, wiec ona nie ma zamiaru go powstrzymywać...
Nie mogę juz tego słuchać. Opowiada jak to lekarka kazala jej brać luteine w ciazy to jej nie brala, kwas foliowy jak jej się przypomniało...
Żadne tłumaczenia, ze przeciez jak jeszcze mozna powstrzymać to Db dla dziecka zeby każdy dodatkowy dzien zostalo w brzuchu, ona wie swoje ...