• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Rybka no to rzeczywiście nie za ciekawie masz z ta babcia.
No tak jak mama po operacji to faktycznie nie ma co za bardzo jej obciazac.
jak nie czytaliście lub nie oglądaliście polecam me befor you :) naprawdę super książka a film tez fajny :)

Rybka no to rzeczywiście nie za ciekawie masz z ta babcia.
No tak jak mama po operacji to faktycznie nie ma co za bardzo jej obciazac.
jak nie czytaliście lub nie oglądaliście polecam me befor you :) naprawdę super książka a film tez fajny :)
Dlatego nie chce jej przemeczac ale dam rade spokojnie pomalu dalam sobie czas do swiat potem tylko usiade i bede podziwiac i czekac az dzieciaczki sie wprowadza a z babcia cos wykombinuje pojde droga nielegalna i troche poszantazuje wezme ja na stare zabobony ze jak sie odmawia ciezarnej to ...............;)

reklama
ja mam 2 pary spodni ciążowych, kilka bluzek itd. Noszę je od 4tego tygodnia (ale po prostu w nic się nie mieściłam i musiałam coś kupić - w bluzki też się nie mieściłam... ). Szczerze? Wiadomo, że wydatek, jakbym miała normalną figurę to bym kupiła używane na olx/allegro - ale warto, bo i fizyczny komfort (nic nie ciśnie!) i psychiczny (nie wyglądam jak beczułka na nóżkach) - bezcenne :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry