Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego nie chce jej przemeczac ale dam rade spokojnie pomalu dalam sobie czas do swiat potem tylko usiade i bede podziwiac i czekac az dzieciaczki sie wprowadza a z babcia cos wykombinuje pojde droga nielegalna i troche poszantazuje wezme ja na stare zabobony ze jak sie odmawia ciezarnej to ...............Rybka no to rzeczywiście nie za ciekawie masz z ta babcia.
No tak jak mama po operacji to faktycznie nie ma co za bardzo jej obciazac.
jak nie czytaliście lub nie oglądaliście polecam me befor younaprawdę super książka a film tez fajny
![]()
Bo tak szeze to pozniej jeszcze toche pochodzisz po porodzie i albo kosz albo w szafe ewentualnie sprzedac dlatego nie chce kupowac za duzoJa mam tylko jedne spodnie ciążowe i non stop w nich chodzętez musze jeszcze jakiej legginsy dokupić
![]()
Też jestem tego zdania że za dużo to bez sensu. A spodnie znów tanie nie były. Dlatego legginsy lepsze rozwiązanieBo tak szeze to pozniej jeszcze toche pochodzisz po porodzie i albo kosz albo w szafe ewentualnie sprzedac dlatego nie chce kupowac za duzo