• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ja mam 2 pary spodni ciążowych, kilka bluzek itd. Noszę je od 4tego tygodnia (ale po prostu w nic się nie mieściłam i musiałam coś kupić - w bluzki też się nie mieściłam... ). Szczerze? Wiadomo, że wydatek, jakbym miała normalną figurę to bym kupiła używane na olx/allegro - ale warto, bo i fizyczny komfort (nic nie ciśnie!) i psychiczny (nie wyglądam jak beczułka na nóżkach) - bezcenne :-)

Ja też mam dwie pary spodni ciążowych i więcej nie planuję. Do tego legginsy, a w domu w dresie chodzę i nic nie gniecie ;) mam nadzieję, że jakichś specjalnych zakupów już nie będę musiała robić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja w bluzki jeszcze sie mieszcze bo z powodu duzego biustu i tak musialam miec rozmiar wieksze ale spodnie juz mnie cisna w niektore wogule juz od tygodnia po transferze nie wchodzilam takze kupilam wieksze leginsy a poki bylo cieplo mialam sukienki ale teraz to musze jeszcze cos kupic nie chce z duzo bo nie wiem jak brzuch mi bedzie rosl narazie zastopowal a jak bedzie dalej to nikt nie przewidzi ale jest komfort jak zaloze te leginsy i Lili masz racje z tym wygladem ja zawsze dbalam o wyglad i teraz trudno sie przyzwyczaic ciesze sie oczywiscie ale jak sie patrzy w lustro i masz te same ciuchy co dwa trzy miesiace temu to teraz dziwnie to wyglada jak nie ja

reklama
Ogladam tvn o bad prenatalnych...ze jak wejdzie ta ustawa o aborcji to jak w czasie badan prenatalnych wyjdzie jakas wada to zaden lekarz nie podejmie sie operacji bo w razie ewentualnego zgonu grozi mu 2 lata wiezenia. To jest masakra jakas.Ogolnie to nie wiem co bedzie dalej z kobietami w ciazy ale bardzo sieboje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry