• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny proszę o opinie odnośnie liczenia ruchów.
Mój lekarz polecił żebym liczyła w ciagu 10 godzin. Ma być 10-17 ruchów.
Ale ja czuje powyżej 30 w ciagu tylu godzin.
Ma byc minimum 10 ruchow dziennie.
Jak jest wiecej to jest super[emoji6]
Moj wczoraj malo co kopal, juz nam bylo slabo bo dlugo nie moglam znalezc tetna detektorem, ale w koncu znalazlam.
Od wczoraj malo kopie i nie wiem czy sie martwic[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Na oddziale dziewczyny dostają kartki do liczenia i notowania ruchów. Trzy razy dziennie mają liczyć, jezeli na godzine byloby mniej niz 3 ruchy maja to zgłosić, jezeli jest powyżej 10 zaznaczają +10 i jest ok

Na oddziale dziewczyny dostają kartki do liczenia i notowania ruchów. Trzy razy dziennie mają liczyć, jezeli na godzine byloby mniej niz 3 ruchy maja to zgłosić, jezeli jest powyżej 10 zaznaczają +10 i jest ok
No to mnie nastraszylas?
A od czego moze byc mniej ruchow?
Maz juz wczoraj chcial jechac na ip, dzis tez caly czas gada o ip. No tylko czy to usg cos wniesie?
Nie znam sie. Tetno jest, ale ruchy czuje slabiej i mniej.

No to mnie nastraszylas?
A od czego moze byc mniej ruchow?
Maz juz wczoraj chcial jechac na ip, dzis tez caly czas gada o ip. No tylko czy to usg cos wniesie?
Nie znam sie. Tetno jest, ale ruchy czuje slabiej i mniej.

Spokojnie :) one sa juz w bardzo wysokich ciążach, ja np takiej kartki nie dostałam. One liczą sobie ruchy w godzinach największej aktywności dzieciaczków

Ma byc minimum 10 ruchow dziennie.
Jak jest wiecej to jest super[emoji6]
Moj wczoraj malo co kopal, juz nam bylo slabo bo dlugo nie moglam znalezc tetna detektorem, ale w koncu znalazlam.
Od wczoraj malo kopie i nie wiem czy sie martwic[emoji15]

Moja tez miała taki jeden dzień w zeszłym tyg gdzie ciut mniej miała ruchów. Tez sie zmartwiłam. A powiedz ile tak około miał ruchów zawsze a ile ma od wczoraj ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry