katharina203
Fanka BB :)
Uuu to kawal faceta juzWitam Was Dziewczynki
Ja juz mam swojego chlopczyka ze soba na salimam nadzieje, ze to ostatnia prosta i juz lada moment bede w domu ze swoimi dziecmi. Moj Maluszek wazy juz ponad 2 kg
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uuu to kawal faceta juzWitam Was Dziewczynki
Ja juz mam swojego chlopczyka ze soba na salimam nadzieje, ze to ostatnia prosta i juz lada moment bede w domu ze swoimi dziecmi. Moj Maluszek wazy juz ponad 2 kg
![]()
ŚwietneDziewczyny, znalazlam nasze foty w necie[emoji12]
Zobacz załącznik 775944Zobacz załącznik 775945Zobacz załącznik 775946
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Was Dziewczynki
![]()
Chyba kupowalas najbardziej chodliwe rzeczy[emoji6]Ale się wkurzyłam, dostałam @ ze smyka że w związku z brakami na magazynie moje zamówienie nie zostanie zrealizowane w całości
Któraś dostała takiego @ czy tylko ja mam takiego pecha?
Ale się wkurzyłam, dostałam @ ze smyka że w związku z brakami na magazynie moje zamówienie nie zostanie zrealizowane w całości
Któraś dostała takiego @ czy tylko ja mam takiego pecha?
No dokładnie, to na czym najbardziej mi zależało nie dojdzieChyba kupowalas najbardziej chodliwe rzeczy[emoji6]
Napisali czego nie wysla? Pewnie tego na czym Ci zalezalo[emoji53]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom