Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja Cię prawie zawsze słuchamGratuluję parki!!! Cudowniea nie mówiłam że wszystko jest dobrze? Nikt mnie na tym forum nie słucha
no to teraz już tylko pozostaje wybór imion
bo z wózkiem się wstrzeliłaś super [emoji108]
Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

Poznamy imiona czy to tajemnica? :-)Ja Cię prawie zawsze słuchamZ wózkiem ufff
a imiona też już w sumie mamy wybrane. Bardzo chcieliśmy parkę, mój Mąż to od zawsze marzył właśnie o bliźniakach, dwujajowych i żeby był chłopiec i dziewczynka, więc warto marzyć
![]()
Nie są obowiązkowe ale zalecane.To wiem, że właśnie są juz płatne. I nie wiem co zrobić. Zapytam się gina na kolejnej wizycie. Jak powie, że to ode mnie zależy to się zastanowie.
Dzięki KochanaFlandi super wiadomośćParka jak fajnie
Zawsze marzyła mi sie parka jakby były bliźniaki
Widzisz mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze
Ale sie cieszę
![]()
Jeszcze nie do końca wierzę, ale bardzo się cieszymyFlandi, ale super ze bedziecie miec synka i coreczke[emoji4]
Chyba tez sie cieszycie z parki[emoji6]
Wiedzialam ze na badaniach wszystko bedzie dobrze[emoji6]
Gratulacje dla Was[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tajemnica
Ale ładne imionaNie tajemnicaBędzie raczej na pewno Lenka i Leoś. Ciut mi się gryzie to że podobne, ale ja od zawsze chciałam Lenkę, a mój M. Leonka, więc jest podział decyzyjny po 50%
![]()