• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja to.co mialam z ciuchow pralam od razu w.normalnym.płynie. teraz zaczynam juz prac w płynie lovela i powoli prasować bo juz nie ta.kondycja. im później tym.gorzej. wszystko chowam po kilka sztuk w woreczki te zip xzy jakoś tak duże spożywcze aby się nie ukurzyly i żebym miała do szpitala spakowane. Wszystko do szpitala pakuje w te woreczki. Czy kapcie moje i piżamy. Wszystko wupralam w loveli i moje ubrania tez do szpitala a razie co będę wiedziała co uczula. Czyli ze szmat piore po kupnie w normalnym a teraz w dzieciecym. Nowe piore raz tylko w dzieciecym :) prac w dzieciecym zaczęłam wczoraj :) pieluszkk tetra flanela dzisiaj uorasuje włożę w woreczki i do.torby :)
Gdzie kupowalas te woreczki?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka zeby byla jasnosc ja Cie bardzo lubilam i nasze poglady byly na ogol te same i w wielu sprawach sie zgadzalysmy, ja tutaj nie mialam zadnych spiec z nikim 1 raz tylko tez cos wypowiedzialam swoje zdanie co do Rbki i tez byla obraza majestatu i uciekla...ja nie bede przytakiwac i zgadzac sie z kazdym bo tak wypada, chyba kazdy ma swoj rozum i swoje zdanie zeby je wypowiedziec. Ja tu juz zostalam okreslona ze zieje jadem, omal jeszcze troche i moze zostalabym brudasem :D ale szczerze mam to w d** przeciez ja Was nie znam, ani Wy mnie trudno zeby brac do serca czyjes niemile slowa tak bardzo do siebie i plakac w kacie przez to.

TeQuila no akurat z Toba sie zgodze ze tylko jak sie wypowie swoje zdanie to jest atak ja sie wypowiedzialam ze nie piore zle... ze kazdy ma swoj pomysl kiedy pierze, prasuje i uklada - zle, jestem niemila i w ogole.

Nie bede Wam przeszkadzac i tak Was tu "obrazac" , ja juz tez dawno wyczulam kto sie z kim lubi a kto nie. Wiele osob juz stad ucieklo, albo bardzo rzadko sie udziela, zwlaszcza w osoby w zaawasowanej ciazy widzialam ze odpuszczaly sobie to forum i zawsze zastanawialo mnie czemu, ale juz chyba wiem.

Zycze Wam w takim razie sielanki na forum i szczesliwie donoszonych ciaz, bezbolesnych i bezproblemowych porodow.

3majcie sie :)

Dodam tylko jeszcze na koniec ,ze tak jak Wy krytykujecie moje nie pranie ze nigdy w zyciu byscie nie ubraly dziecka w nieprane mimo ze nowe, tak ja nigdy dziecku bym nie kupila nic z lumpa, bo bym mogla prac to i ze 100 razy a i tak by mnie to nie zadowolilo...sama nic stamtad nie kupuje a dziecku tym bardziej.
Wiec widzicie ile ludzi tyle opinii.

No nic juz chyba sie wypowiedzialam odnosnie ostatnich postow.

Strawbelka zeby byla jasnosc ja Cie bardzo lubilam i nasze poglady byly na ogol te same i w wielu sprawach sie zgadzalysmy, ja tutaj nie mialam zadnych spiec z nikim 1 raz tylko tez cos wypowiedzialam swoje zdanie co do Rbki i tez byla obraza majestatu i uciekla...ja nie bede przytakiwac i zgadzac sie z kazdym bo tak wypada, chyba kazdy ma swoj rozum i swoje zdanie zeby je wypowiedziec. Ja tu juz zostalam okreslona ze zieje jadem, omal jeszcze troche i moze zostalabym brudasem :D ale szczerze mam to w d** przeciez ja Was nie znam, ani Wy mnie trudno zeby brac do serca czyjes niemile slowa tak bardzo do siebie i plakac w kacie przez to.

TeQuila no akurat z Toba sie zgodze ze tylko jak sie wypowie swoje zdanie to jest atak ja sie wypowiedzialam ze nie piore zle... ze kazdy ma swoj pomysl kiedy pierze, prasuje i uklada - zle, jestem niemila i w ogole.

Nie bede Wam przeszkadzac i tak Was tu "obrazac" , ja juz tez dawno wyczulam kto sie z kim lubi a kto nie. Wiele osob juz stad ucieklo, albo bardzo rzadko sie udziela, zwlaszcza w osoby w zaawasowanej ciazy widzialam ze odpuszczaly sobie to forum i zawsze zastanawialo mnie czemu, ale juz chyba wiem.

Zycze Wam w takim razie sielanki na forum i szczesliwie donoszonych ciaz, bezbolesnych i bezproblemowych porodow.

Martini ja Cię proszę nie uciekaj mi stąd :) Będę czekać na wieści co z lekarzem, co ostatecznie z porodem i jak pessar i w ogóle jak Ty, tzn. Wy :)

reklama

Martini daj spokój, nie opuszczaj forum, nie o to chodzi!
Ja każdego tutaj lubię i choć czasem mnie szlag trafia po przeczytanych postach to najważniejsze jest to że jest tu na ogół miło, sympatycznie i pomocnie
Zrób sobie kilka dni przerwy od forum jak ja ostatnio i będzie dobrze
Jeśli moja odpowiedź cię urazila przepraszam, nie chciałam by zabrzmiało jak atak, po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ale to ty decydujesz i koniec kropka
Nie uciekaj stąd,weź głęboki oddech i wracaj :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry