• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja mam pytanie odnosnie tego misia szumisia...ciekawa jestem czy on jest taki super czy wystarczy apka w tel z szumiaca suszarka. Ogolnie wolalabym misia ale czy np jakby szumial i lezal przy dziecku to nie zafalszowywalby dzialania monitora oddechu? Moze glupie pytania ale ma takie wpadlam :):);)

Generalnie cc to operacja, więc raczej nie ma opcji, żeby ojciec był na sali. Musi być sterylnie i takie tam, jak pytałam u siebie w poniedziałek, to powiedzieli, że absolutnie na blok operacyjny partner wejść nie może.
Na innym watku chyba dziewczyna miala cc, a maz stal przy glowie. W niektorych szpitalach mozna, ale to pewnie jest to 1%

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Katherina - szumis ma rozne opinie, u nas moze minialnie pomaga sie wespac dla synka, ale ze uspokaja jak dziecko placze to chyba bujda, bo u nas nie dziala. Mysle ze apka z telefonu da to samo co szumis, jedyny minus ze telefon bedziesz miala ciagle zajety szumieniem. No i fajna opcja jak jest glosno w mieszkaniu to szumis sie wlacza. A co do monitora to napewno nie fałszuje pracy, bo monitor wylapuje oddechy i alarmuje jak nie czuje oddechow dziecka.

Dziewczyny, ile czasu przed porodem pierzecie,prasujecie i ukladacie w komodzie ubranka?
Pierzecie raz? Czy 2 razy?

Oj i mnie to czeka ... to najprzyjemniejsze prania jakie robiłam w życiu :) i ten zapach, pierwszy raz użyłam wtedy proszku i płynu dla dzieci Fairy i sie zakochałam na długo. Często kupuje dla całej rodziny. Z miesiac wcześniej chyba warto mieć poprana i prasować powoli. Chyba, nie pamietam jak ja robiłam, ale pewbie tak, bo mowili ze urodzę przed terminem, a wyszło 10dni po.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram! U nas w szkole rodzenia położna mówiła, że bardzo ważne jest pranie wszystkich ciuszków w specjalnie przystosowanych płynach dla dzieci i prasowanie ich na lewej stronie, aby wyniszczyć wszystkie bakterie.
Mi nawet nie chodzi o te zarazki z tymi nowymi ubraniami, tylko o to ze nowe ubrania pokryte sa chemia. Nawet ostatnio w "Galileo" byl o tym program i miwili ze trzeba prac nowe ubrania zeby splukac ta cala chemie( resztki barwnikow i specjalne preparaty ktorymi sa pokryte ubrania zeby sie nie zniszczyly i wygladaly caly czas jak nowe) uczulali na to ludzi.

reklama
A ja mam pytanie odnosnie tego misia szumisia...ciekawa jestem czy on jest taki super czy wystarczy apka w tel z szumiaca suszarka. Ogolnie wolalabym misia ale czy np jakby szumial i lezal przy dziecku to nie zafalszowywalby dzialania monitora oddechu? Moze glupie pytania ale ma takie wpadlam :):);)
Ja mam szumisia i monitor oddechu. Niczego nie fałszuje bo raz zapomniałam wyłączyć monitor a wyciaglam dziecko i zaczął wyć a szumis byl włączony. A szumis u mnie bardziej się sprawdza dopiero teraz jak mały ma prawie 3 miesiące. Jak był bardzo malutki to nie działało :) ale teraz jest rewelacja. Ale to zależy od dziecka

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry