lile
Fanka BB :)
Co do szpitali i obecnosci okca przy cc - mniej wiecej 30% szpitali daje taka opcje, inne nie. Prywatne chyba w 100% daja.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też się przypominalam. Tam nie praktykują kangurowania. Biorą dziecko odrazu do czyszczenia i tata może się przywitać. Po jakiś 20 minutach ma już dziecko na sali i on się zajmujeJa się przypomnę przed cc i upomnę o wszystko po gdyby się okazało że zapomnieli![]()
To nie fajnie[emoji15]Tak, przez brzuch
Muszę pojechać na ktg i teoretycznie w szpitalu zdecydują czy mam zostać ale dr kazała się spakować bo na 99%mnie położą na oddział choć na dzień czy dwa![]()
A ojciec jest obecny przy myciu i wazeniu dziecka? Bo wedlug prawa powinni wszystko robic przy ojcu.Ja też się przypominalam. Tam nie praktykują kangurowania. Biorą dziecko odrazu do czyszczenia i tata może się przywitać. Po jakiś 20 minutach ma już dziecko na sali i on się zajmuje
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
TakA ojciec jest obecny przy myciu i wazeniu dziecka? Bo wedlug prawa powinni wszystko robic przy ojcu.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie różnie, bo czasem tak jakby był przez środek brzucha ułożony a czasem całkiem z prawej strony, w ogóle odkąd mam taki twardy brzuch to on raczej mało kopie a tak się wypycha bardziejA jak czujesz małego? W sensie ułożenia?
Ciekawa jestem bardzo co ci powiedzą