ewelin86
Fanka BB :)
No właśnie ja też nie kupie jeszcze, bo nie wiem jak będzie z brzuchemJa przeglądałam na allegro tylko, jeszcze nie kupuje bo boje się, ze dopiero teraz zacznę się intensywnie powiększać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie ja też nie kupie jeszcze, bo nie wiem jak będzie z brzuchemJa przeglądałam na allegro tylko, jeszcze nie kupuje bo boje się, ze dopiero teraz zacznę się intensywnie powiększać![]()
Zostaję. Ktg wyszło nie tak jak trzeba, dwa razy. Więc pobadamy jeszcze i może jutro na własne życzenie wyjdę.
Trzymajcie się będzie dobrze :*Zostaję. Ktg wyszło nie tak jak trzeba, dwa razy. Więc pobadamy jeszcze i może jutro na własne życzenie wyjdę.
A co z corcia?Zostaję. Ktg wyszło nie tak jak trzeba, dwa razy. Więc pobadamy jeszcze i może jutro na własne życzenie wyjdę.
Super ze z dzidziolkiem wszystko dobrze[emoji4]Cześć nie milam wczoraj czasu ale powiem wam ze z moim synkiem wszystko jest ok tylko zdjęcia nie dał sobie zrobić a pozatym wszystko ksiazkowo. . Pierwszy duży zakup dokonany wózek w domu .[emoji5] wiem ze wcześnie ale nie mogliśmy się oprzeć w sklepie [emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć nie milam wczoraj czasu ale powiem wam ze z moim synkiem wszystko jest ok tylko zdjęcia nie dał sobie zrobić a pozatym wszystko ksiazkowo. . Pierwszy duży zakup dokonany wózek w domu .[emoji5] wiem ze wcześnie ale nie mogliśmy się oprzeć w sklepie [emoji38][emoji38][emoji38]
Proszę o zdj wózkaCześć nie milam wczoraj czasu ale powiem wam ze z moim synkiem wszystko jest ok tylko zdjęcia nie dał sobie zrobić a pozatym wszystko ksiazkowo. . Pierwszy duży zakup dokonany wózek w domu .[emoji5] wiem ze wcześnie ale nie mogliśmy się oprzeć w sklepie [emoji38][emoji38][emoji38]