• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie pamiętam już kto dzisiaj pisał o tych drgania w brzuchu bo mam takie same ale jednak dziewczyna mi powiedziała ze jest to.odruch moro. Dziecko się wzdryga i stad takie uczucie padaczki w brzuszku.

Nie pamiętam już kto dzisiaj pisał o tych drgania w brzuchu bo mam takie same ale jednak dziewczyna mi powiedziała ze jest to.odruch moro. Dziecko się wzdryga i stad takie uczucie padaczki w brzuszku.
Ja pisałam, a cos wiecej o tym mówiła? Czemu się wzdryga?
Szukam teraz na necie i to faktycznie byłoby chyba to, tylko wszędzie jest opisane u niemowląt, a nie jeszcze w brzuchu

Mi mowili koedys , ze takie drgania to czkawka, pamietam sie dziwiłam , ze czkawaka to przeciez takie miarowe drgania, a to były drżenia... nie wiem , moze poprostu dziecko w brzuchu ma jakies takie niekontrolowane skurcze mięśni, w ramach ćwiczeń ;) tak jak w pierwszych tygodniach , opisują, ze macha ledwo co wyszktalconymi kończynami , szkieletu chyba jeszcze wtedy niema tylko taki odruch. Skoro tyle z Was to czuje to na pewno nic złego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry