Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie tak jest w szpitalach. Wg nie chcą badać. Skoro ktg wyszlo dobrze to mogliby Cię puścić. Może zapytaj czy bd miala jakieś badania dziśJa chcę do domuuu. Przenieśli mnie na patologię ciąży. I cisza, chyba powinien mnie ktoś zbadać?
Wcześniej leżałam na ginekologii, tam na obchodzie dr powiedziała że standardowo obserwacja 3 dni. Wtf?
Ktg wyszło ok, trochę wysokie tętno ale w normie.
No to jak wszystko jest ok to pewnie ze wychodź na własne życzenie.Czekam na lekarza. Chcę wyjść na własne życzenie. Nic mi nie jest, łożysko się nie odkleja, szyjka długa i zamknięta, dziecko ma się dobrze.
A ja mam jutro osiemnastkę chrześnicy. Bilety na pociąg kupione.
No to superWitam WasJuż po wizycie. Miałam dziś tylko badanie na fotelu, szyjka długa i zamknięta, łożysko podniosło się tylko 2mm i dziś zapadła decyzja o cesarce. 16.11 mam się zgłosić z rana do szpitala i 17.11 nasz Wiktorek będzie już z nami. Jeśli wszystko będzie w porządku (a będzie!) to 20.11 wypis. Także ewelin86 możesz zmienić moje terminy porodu na ten oficjalny już 17.11.2016
Wyszłam z tej wizyty jakoś wyjątkowo rozpromieniona, to chyba efekt znania terminu porodu.
A powiedz mi mialas jakies wskazania do cc czy lekarz ze wzgledu na in vitro zadecydowal o cc? Ja ide we wtorek 18.10 i zamierzam sie ostatecznie dogadac co do porodu i ciekawe czy moje cisnienie bedzie mialo cos do rzeczy mimo ze troche spadlo,ale dzieki temu ze biore leki.Witam WasJuż po wizycie. Miałam dziś tylko badanie na fotelu, szyjka długa i zamknięta, łożysko podniosło się tylko 2mm i dziś zapadła decyzja o cesarce. 16.11 mam się zgłosić z rana do szpitala i 17.11 nasz Wiktorek będzie już z nami. Jeśli wszystko będzie w porządku (a będzie!) to 20.11 wypis. Także ewelin86 możesz zmienić moje terminy porodu na ten oficjalny już 17.11.2016
Wyszłam z tej wizyty jakoś wyjątkowo rozpromieniona, to chyba efekt znania terminu porodu.