• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
katharina bakteriami się nie przejmuj, bo jak sama piszesz praktycznie większość dziewczyn w ciązy ma bakterie w moczu. A crp to nic wiecej nie powiem, bo nie wiem nic oprócz tego co pisałam wcześniej. Jesteś w dobrych rękach. A jak brzuch?

A u mnie malowanie sypialni nie wiem kiedy, bo maz zapracowany i nie ma czasu[emoji15]jeszcze kupa problemow u meza w pracy i chodzi poddenerwowany i zestresowany[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd ja to znam. Tak mówiłam ze w dwa dni bede miala pokój skończony, a zrobione jest tylko gniazdko :/ mąż od wczoraj przeziębiony jak nie wiem, w pracy ma Sajgon, wraca przed 19 i od razu do łóżka. Dzisiaj dostałam łaskawie odpowiedz ze spółdzielni, wymagają dodatkowych pozwoleń z urzędu miasta na wyburzenie sciany działowej a to kolejny miesiąc wiec nie ma szans zebym sie za ścianę brała, siedzę w takim bałaganie ze nawet sobie nie wyobrażacie i nic nie idzie do przodu :( dodatkowo nie mam kurtki, w nic się nie mieszczę a jest tak zimno ;(

Skąd ja to znam. Tak mówiłam ze w dwa dni bede miala pokój skończony, a zrobione jest tylko gniazdko :/ mąż od wczoraj przeziębiony jak nie wiem, w pracy ma Sajgon, wraca przed 19 i od razu do łóżka. Dzisiaj dostałam łaskawie odpowiedz ze spółdzielni, wymagają dodatkowych pozwoleń z urzędu miasta na wyburzenie sciany działowej a to kolejny miesiąc wiec nie ma szans zebym sie za ścianę brała, siedzę w takim bałaganie ze nawet sobie nie wyobrażacie i nic nie idzie do przodu :( dodatkowo nie mam kurtki, w nic się nie mieszczę a jest tak zimno ;(
Ja juz chce grudzien, jakos dola lapie ostatnio. To chyba przez hormony, bo mi sie ryczec caly dzien chce z powodu tego ze jest pazdziernik a nie grudzien[emoji24]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry