katharina203
Fanka BB :)
Ale ono wzrasta i mnie martwi...Mozliwe, że zrobią Ci jeszcze posiew z moczu. A CRP świadczy o stanie zapalnym w organiźmie. Nie martw sie, wszystko będzie dobrze :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ono wzrasta i mnie martwi...Mozliwe, że zrobią Ci jeszcze posiew z moczu. A CRP świadczy o stanie zapalnym w organiźmie. Nie martw sie, wszystko będzie dobrze :*
Katharina, jestes w szpitalu, znalezli problem, dostaniesz leki i wszystko bedzie dobrze. Najwazniejsze ze juz wiedza co jest nie tak.Ale ono wzrasta i mnie martwi...
Katharina, jestes w szpitalu, znalezli problem, dostaniesz leki i wszystko bedzie dobrze. Najwazniejsze ze juz wiedza co jest nie tak.
Trzymam kciuki:*
Jutro rano sie okaze...bo dzis uslyszalam tylko ze bakterie moga zawsze byc w moczu a crp moze sobie rosnac w ciazy...
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie malowanie sypialni nie wiem kiedy, bo maz zapracowany i nie ma czasu[emoji15]jeszcze kupa problemow u meza w pracy i chodzi poddenerwowany i zestresowany[emoji15]A u mnie w środę jak dobrze pójdzie bedzie już malowanie pokojuW końcu będę mogła coś zrobić
![]()
Skąd ja to znam. Tak mówiłam ze w dwa dni bede miala pokój skończony, a zrobione jest tylko gniazdko :/ mąż od wczoraj przeziębiony jak nie wiem, w pracy ma Sajgon, wraca przed 19 i od razu do łóżka. Dzisiaj dostałam łaskawie odpowiedz ze spółdzielni, wymagają dodatkowych pozwoleń z urzędu miasta na wyburzenie sciany działowej a to kolejny miesiąc wiec nie ma szans zebym sie za ścianę brała, siedzę w takim bałaganie ze nawet sobie nie wyobrażacie i nic nie idzie do przoduA u mnie malowanie sypialni nie wiem kiedy, bo maz zapracowany i nie ma czasu[emoji15]jeszcze kupa problemow u meza w pracy i chodzi poddenerwowany i zestresowany[emoji15]
Ja juz chce grudzien, jakos dola lapie ostatnio. To chyba przez hormony, bo mi sie ryczec caly dzien chce z powodu tego ze jest pazdziernik a nie grudzien[emoji24]Skąd ja to znam. Tak mówiłam ze w dwa dni bede miala pokój skończony, a zrobione jest tylko gniazdko :/ mąż od wczoraj przeziębiony jak nie wiem, w pracy ma Sajgon, wraca przed 19 i od razu do łóżka. Dzisiaj dostałam łaskawie odpowiedz ze spółdzielni, wymagają dodatkowych pozwoleń z urzędu miasta na wyburzenie sciany działowej a to kolejny miesiąc wiec nie ma szans zebym sie za ścianę brała, siedzę w takim bałaganie ze nawet sobie nie wyobrażacie i nic nie idzie do przodudodatkowo nie mam kurtki, w nic się nie mieszczę a jest tak zimno ;(
To ja odwrotnie, chcę zeby październik trwał dwa razy dłużej. Tyle pracy w mieszkaniu, a ti tak Malo czasuJa juz chce grudzien, jakos dola lapie ostatnio. To chyba przez hormony, bo mi sie ryczec caly dzien chce z powodu tego ze jest pazdziernik a nie grudzien[emoji24]