• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hello - mlodziez ma sie niezle, jedno pomachalo lapa, drugie spalo. Tetno obu wzorowe. Lozyska ulozyly sie jedno na przedniej a drugie na tylniej scianie :) czyli mamy sytuacje optymalna. Troche martwi mnie to ze tetno mi caly czas rosnie.. Obecnie 92 co u mnie jest masakra bo normalne mialam 46.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mi sie myli to jest to trzecie tzw puls? bo jesli tak to zabardzo sie narazie nie przejmuj z pulsami tak bywa i one nie sa zabardzo zagrazajace niczemu zwlaszcza przy tej ilosci , ale jesli pokrecilam i jest to to drugie srodkowe :) to jest na skraju i lepiej powiedziec lekarzowi , od tygodnia sama sie zmagam z cisnieniem i powiedziano mi ze gorna granica to 140/90 o pulsie lekarz nic nie mowil,ale jutro ide na wizyte pokazac cisnienie i puls tez mam zapisany a przewaznie mam powyzej 80 wiec zobaczymy co powie.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na stronie babysense jest napisane tak:
Babysense jest zaprojektowany do optymalnej pracy z większością dostępnych na rynku materacy. W gumowych i sprężynowych materacach nie zaobserwowaliśmy limitów grubości. Monitor oddechu Babysense nie powinien być używany z materacami piankowymi z efektem pamięci.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

Zobacz na stronie eneduerabe, sklep stacjonarny w Katowicach, z tego co kojarzę mają w swojej ofercie, zadzwoń może mają na stanie

A ja byłam na spacerku z Alanem :)oczywiście zajrzelismy na ciuchy i udało mi się kupić kilka rzeczy małemu ale szału nie ma :pnajbardziej cieszę się bo kupiłam kombinezon, będzie na zmianę :D

Na stronie babysense jest napisane tak:
Babysense jest zaprojektowany do optymalnej pracy z większością dostępnych na rynku materacy. W gumowych i sprężynowych materacach nie zaobserwowaliśmy limitów grubości. Monitor oddechu Babysense nie powinien być używany z materacami piankowymi z efektem pamięci.
To mi nic nie mowi, bo ja chce piankowy , a tu o grubosci pianek nic nie pisza. A efektu pamieci raczej moj piankowy nie ma, bo nic przy nim nie pisze. Chyba dla pewnosci napisze im maila.

Zobacz na stronie eneduerabe, sklep stacjonarny w Katowicach, z tego co kojarzę mają w swojej ofercie, zadzwoń może mają na stanie
Juz znalazlam w Gliwicach. Trzeba zamiwic przez sklep internetowy i wtedy jest taniej i mozna odebrac osobiscie. Maja jeszcze 4 na stanie.
Ogolnie to drogie to lozeczko, u mnie w sklepie stacjonarnym chcieli za nie prawie 600zl, bo dzwonilam pytac o cene. Znalazlam najblizej i najtaniej za 479zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry