• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Strawbelka ja będę zamawiała do szycia prześcieradła do łóżeczek i gondolek - mogę zapytać o chmurki dla Ciebie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie zamawiasz? Maja jakas strone internetowa, czy u takiej normalnej krawcowej zamawiasz?
Bo ja juz sie zastanawialam czy nie kupic materialu i samej nie uszyc, tylko z tym brzucholem bedzie ciezko, no i nigdy nie szylam przescieradla[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A gdzie zamawiasz? Maja jakas strone internetowa, czy u takiej normalnej krawcowej zamawiasz?
Bo ja juz sie zastanawialam czy nie kupic materialu i samej nie uszyc, tylko z tym brzucholem bedzie ciezko, no i nigdy nie szylam przescieradla[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mają stronki. Podjadę do niej po prostu i będę zamawiać podusie w gwiazdki, posciel, prześcieradła, kocyki i pewnie coś jeszcze ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta to super ze nie bolalo :) mnie 1 wizyta po tez nie bolala, nie wiem dlaczego , ale niestety kolejne to juz jest nieciekawie , ale moze u Ciebie bedzie inaczej :P Nie pocieszylas mnie tym krazkiem ze wyjmowanie jeszcze bardziej boli :D ciekawe czy mi we wtorek nie zdejmie....

Strawbelka ja mam tak ze jak leze dlugo na jednym boku to bardzo mnie boli udo na ktorym leze - potrafi obudzic bol i musze sie przekrecic.

Ja dzisiaj mialam 1 noc w ktorej wstalam tylko 1 raz siku - cud :D
Myslicie ze od opuszczania sie brzucha jest jakis czas do porodu konkretny? czy nie ma reguly? ze moze byc 1,2 lub 3 tyg ?:D mi cos kuzynka mowila kiedys ze ok 2 tyg ale nie wiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry