• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ladne poleczki, tylko drogie.
1476824289473.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476824289473.jpg
    1476824289473.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 323
Dziewczyny czy któraś z Was robiła glukozę w Provicie? Mają tam cytrynową opcję czy muszę mieć swoją?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam u siebie ale nie sądzę by gdziekolwiek mieli cytrynowa opcje :-/ w aptece musisz sobie zamówić bo na stanie nie było w żadnej w której pytałam a pytałam we wszystkich w centrum Katowic :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Niedawno wróciliśmy, wszystko ok, mala leży zwinięta jak rogal, głową w dół z lewej strony pupa i z prawej pod żebrami nóżki. Waży ponad 1500 gr. Na szczęście badanie wcale nie bolało ale lekarka mnie "pocieszyla" mówiąc ze ściąganie krążka niestety boli bardziej niz zakładanie:/ no nic, dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze w sumie jeszcze dwie wizyty i szpital :)
Super wieści! Mała już nie taka mała ;-) jak to dwie wizyty? Już?! :-o

Tequila i jak? Ogladalas?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Oglądałam tą pościel i stanowczo nie polecam, po pierwsze w dotyku jest tak niesamowicie twarda mimo iż macało ja pewnie tysiąc osób przede mną :-P być może po praniu będzie ok ale nie wiem, po drugie jest taka cieniutka że prawie przez poszewki pościel widać ale zdecydowanie najgorsze jest to że ona jest jeszcze dodatkowo w gwiazdki i jak na mój gust jest tego wszystkiego zdecydowanie za dużo, niby jest delikatna bo kolory bardzo stonowane a jednak przesyt
Ale zdania na temat prześcieradła nie zmieniam, śliczne jest :-P i ma bardzo ładny kolor :-P ale chyba nie warto wydać 50 zł tylko dla prześcieradła :-P

Wszystkie spicie? Ja już od 6 nie mogę :-( straszne głupoty mi się znowu śniły i jestem taka głodna że chyba już nie zasne :-P ale co ja będę robić od 7? Nawet nic w tv pewnie nie leci o tej porze :-P
Miłego dnia :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry