G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja robiłam u siebie ale nie sądzę by gdziekolwiek mieli cytrynowa opcje :-/ w aptece musisz sobie zamówić bo na stanie nie było w żadnej w której pytałam a pytałam we wszystkich w centrum KatowicDziewczyny czy któraś z Was robiła glukozę w Provicie? Mają tam cytrynową opcję czy muszę mieć swoją?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wątpię żeby mieli na stanie a naprawdę warto kupić tą cytrynowa bo różnica jest nieprawdopodobnaKurcze bo tak na pałę chciałam jechać jutro a mam tylko cytrynę w domu [emoji16] co prawda tam jest apteka, ale czy będą mieć to wątpię..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści! Mała już nie taka mała ;-) jak to dwie wizyty? Już?! :-oNiedawno wróciliśmy, wszystko ok, mala leży zwinięta jak rogal, głową w dół z lewej strony pupa i z prawej pod żebrami nóżki. Waży ponad 1500 gr. Na szczęście badanie wcale nie bolało ale lekarka mnie "pocieszyla" mówiąc ze ściąganie krążka niestety boli bardziej niz zakładanie:/ no nic, dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze w sumie jeszcze dwie wizyty i szpital![]()
ZdecydowanieKurczę jest piękna, ja dostałam księżyc ale ta zdecydowanie piękniejsza
Oglądałam tą pościel i stanowczo nie polecam, po pierwsze w dotyku jest tak niesamowicie twarda mimo iż macało ja pewnie tysiąc osób przede mną
Piękne <3Ladne poleczki, tylko drogie.
Zobacz załącznik 779055
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A ta ściana. Cudna!Ladne poleczki, tylko drogie.
Zobacz załącznik 779055
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom