Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja robilam u siebie.Dziewczyny czy któraś z Was robiła glukozę w Provicie? Mają tam cytrynową opcję czy muszę mieć swoją?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robilam u siebie.
Lepiej zamow sobie a aptece cytrynowa, bo roznica kolosalna. Ja mam porownanie, bo zwykla tez pilam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko co zrobic jak ja mam i luteine i duphaston i prolutexKatharina ja po pierwszym transferze dostalam zapalenie po luteinie. Doktor
dal mi wiecej duphastonu a luteine odstawilam. Przy drugim mialam zastrzyki prolutexu w zamian. Ale nastepne trzy juz na luteinie i nie bylo problemu.
Możesz posmarować ja tak miałam na samym początku i tez smarowalam clotrimazolum rano i wieczorem a w południe Przemysław delikatnie letnim rumianku em i po trzech dniach zeszło i juz nie powróciłoTylko co zrobic jak ja mam i luteine i duphaston i prolutex...w szpitalu powiedzieli ze to nie wyglada im na grzybice tylko ze to po tej luteinie. Kazali mi posmarowac sie clotrimazolum...a ja czytam na ulotce...nie stosowac w I trymestrze ciazy
Niedawno wróciliśmy, wszystko ok, mala leży zwinięta jak rogal, głową w dół z lewej strony pupa i z prawej pod żebrami nóżki. Waży ponad 1500 gr. Na szczęście badanie wcale nie bolało ale lekarka mnie "pocieszyla" mówiąc ze ściąganie krążka niestety boli bardziej niz zakładanie:/ no nic, dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze w sumie jeszcze dwie wizyty i szpitalMartka jak po wizycie?
Kurczę jest piękna, ja dostałam księżyc ale ta zdecydowanie piękniejszaPowiem Ci, że jest superA na ścianie bedzie wyglądac jeszcze lepiej
![]()
Fajnie ze wszystko okNiedawno wróciliśmy, wszystko ok, mala leży zwinięta jak rogal, głową w dół z lewej strony pupa i z prawej pod żebrami nóżki. Waży ponad 1500 gr. Na szczęście badanie wcale nie bolało ale lekarka mnie "pocieszyla" mówiąc ze ściąganie krążka niestety boli bardziej niz zakładanie:/ no nic, dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze w sumie jeszcze dwie wizyty i szpital![]()