TeQuila
Fanka BB :)
Super już za chwilkę będziecie razem :-)Dodam jesZcze tylko ze dzisiaj lekko już mi się opuścił brzucholek.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super już za chwilkę będziecie razem :-)Dodam jesZcze tylko ze dzisiaj lekko już mi się opuścił brzucholek.
Mam tą lampkę
Szczerze mówiąc też tak pomyślałam tak musi być i tyle może nie będzie tragedii i jakoś damy radę. Nic na sile nawet pieniądze tu nie pomogły - siła wyższa. Z góry mi tak pisane i muszę to uszanować.To w takim razie zycze, zebys miala szybki i przyjemny porod.
Moze faktycznie sn Ci jest pisany, moze przy cc cos poszloby nie tak...nic nie dzieje sie bez przyczyny, a zrobilas chyba wszystko co moglas.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak na żywo? Bo ja się w niej zakochałam, chciałam księżyc dopóki jej nie zobaczyłam :-)Mam tą lampkę![]()
Daj linka do tej pościeli bo nie mogę na stronie znaleźć a nie wiem gdzie jej szukać czy na niemowlaku czy na poscielachLadna? 50 zl w ikei razem z przescieradlem. Jest tez taka sama tylko rozowa.
Zobacz załącznik 779023
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz użyć Tantum Rosa ale najlepiej stosować lactovaginal on zapobiega takim stanom a i leczy jak już się coś przyplątało :-)Dziewczyny miala ktoras uczulenie po luteinie dopochwowej...swedzenie pieczenie...jak leczyc to samej?
Powiem Ci, że jest superI jak na żywo? Bo ja się w niej zakochałam, chciałam księżyc dopóki jej nie zobaczyłam :-)
Tu masz linka do wszystkich poscieli dla niemowlat.Daj linka do tej pościeli bo nie mogę na stronie znaleźć a nie wiem gdzie jej szukać czy na niemowlaku czy na poscielach![]()