• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To jest caly komplet. Ja szukam ladnego przescieradla i to znalazlam. Dla tego przescieradla kupie ta posciel, a posciel zawsze sie przyda na zmiane.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha, myślałam że osobno się kupuje ale to nic nie szkodzi bo na początku możesz używać samego prześcieradła a jak już junior dorosnie do pościeli to kupisz gładkie prześcieradło :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny próbowałam w 2 szpitalach to latwic z czego 1 państwowy drugi prywat i nie przeszło...różni lekarze. Od psychiatry nie tolerują i o. Tak znieczulenie tam maja. Moja siostra rodzila w klinice w ktorej ja bede i mowila ze bylo super ☺ no nic powiem wam że temat kończę bo temat rzeka nie udało mi sie...nie mislam szczęścia. Widocznie tak ma być...zrobiłam wszystko co mogłam.

reklama
Dziewczyny próbowałam w 2 szpitalach to latwic z czego 1 państwowy drugi prywat i nie przeszło...różni lekarze. Od psychiatry nie tolerują i o. Tak znieczulenie tam maja. Moja siostra rodzila w klinice w ktorej ja bede i mowila ze bylo super [emoji5] no nic powiem wam że temat kończę bo temat rzeka nie udało mi sie...nie mislam szczęścia. Widocznie tak ma być...zrobiłam wszystko co mogłam.
To w takim razie zycze, zebys miala szybki i przyjemny porod.
Moze faktycznie sn Ci jest pisany, moze przy cc cos poszloby nie tak...nic nie dzieje sie bez przyczyny, a zrobilas chyba wszystko co moglas.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry