Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdzies czytalam ze lateksowe nie dzialaja z monitorem oddechu.ja myślę, żeby kupić ten materac:
Link do: Hevea BabyMax 120x60 materac piankowo-lateksowy
łóżeczka już wczoraj mi przyszły hehe i leżą w pudłach, kosze tez dotarły, więc zaczyna przybywać![]()
jeśli na Hevea Disney Baby były testy z Baby Sense 5 i było ok, a tam jest tez lateksowy 9cm, to zakładam, że zadziała9 cm to chyba nie dużoale lateks może być?
Kurcze ja chyba kupię piankowy żeby mieć pewność że zadziała ten monitor![]()
Nie otworzyłaś jeszcze?tak, te z gwiazdkąi od razu do tego przewijak na łóżeczko - mam nadzieję, że mi się spodobają na żywo
![]()
Ja miałam frotowe prześcieradła jak byłam mała i ich nie lubiłamAle frota to nieprzyjemna. Zawsze mi sie tak wydawalo, bo ja sobie kupuje zawsze bawelne.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
hahaha nie, gwiazdki chyba nie maNie otworzyłaś jeszcze?ja to bym nie wytrzymała
a przewijaki jakie?tylko nie mów że z gwiazdką bo się popłacze
![]()
Ja dla nas zawsze frotowe kupuje i bawełniane i nie robi mi żadnej różnicy na którym śpięAle frota to nieprzyjemna. Zawsze mi sie tak wydawalo, bo ja sobie kupuje zawsze bawelne.
Wlasnie tam bylo ze z wszystkimi dzialaja tylko nie z lateksowymi.jeśli na Hevea Disney Baby były testy z Baby Sense 5 i było ok, a tam jest tez lateksowy 9cm, to zakładam, że zadziałaA może dzieciątka urodzą mi się w terminie i nie będę musiała kupować monitorów - okaże się jeszcze.
jessssu noFlandi juz wiem, Pisanka kiedys linka wrzucala o tych monitorach i materacach hevea i tam bylo ze lateksowe nie dzialaja z tymi monitorami. Jak znajde ten link to wrzuce.