• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale kosz jeden mam złożony to się chwalę ;)
1476955827-lm1ocr.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzwoniłam na infolinię babysense...hmmm
Jak będziecie mieć okazję zadzwoncie sobie wrażenia dziwne...Po pierwsze granie na czekanie o_Opo drugie odebrał facet który za bardzo sklecić zdania poprawnie nie umiał :o
Ale informację uzyskałam że monitor działa z każdym materacem oprócz pianki memory i bez względu na grubość, może mieć nawet 25cm o_O
Pan powiedział że urządzenie jest tak czułe że jest w stanie monitorować oddech osoby schylajacej się nad łóżeczkiem :o
Nie wiem na ile wiarygodne te info bo Pan był mało przekonywujacy :p

Dzwoniłam na infolinię babysense...hmmm
Jak będziecie mieć okazję zadzwoncie sobie wrażenia dziwne...Po pierwsze granie na czekanie o_Opo drugie odebrał facet który za bardzo sklecić zdania poprawnie nie umiał :o
Ale informację uzyskałam że monitor działa z każdym materacem oprócz pianki memory i bez względu na grubość, może mieć nawet 25cm o_O
Pan powiedział że urządzenie jest tak czułe że jest w stanie monitorować oddech osoby schylajacej się nad łóżeczkiem :o
Nie wiem na ile wiarygodne te info bo Pan był mało przekonywujacy :p
Hm...to bardzo dziwne, bo ten artykul co wstaeiala Pisanka byl wlasnie o testach hevea i tego monitora i glowe sobie dam uciac ze pisali ze z leteksem nie dziala.

Moze lepiej im maila wysmarowac, w tych firmach to rozni ludzie odbieraja tel.
Wiem jak jest w firmie gdzie moj maz pracuje i czasem jak ktos inny odbierze to nie ma pojecia o produktach.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry