Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My zawsze wybieramy ze wzornika, można przyłożyć do ściany, do mebli, do innego koloru żeby zobaczyć czy się zgraTeraz to tez tyle tych kolorow ze nie wiadomo co wybierac. Jak sie wejdzie do sklepu to z jednego koloru tyle odcieni ze glowa boli.
My mamy mieszkanie w jasnym szarym, ale jakbys zobaczyla to bys powiedziala ze jest bialy, dopiero jak przystawi sie biala kartke papieru to widac ze szary.
Ten kolor co ma Flandi strasznie mi sie podoba, ale to trzeba miec duze powierzchnie zeby fajnie wygladalo.
A biale listwy tez mam[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa no to rozumiem faktycznie kawalek drogi i lepiej miec termin - chociaz wiadomo ze bywa roznie i moze zaczac sie cos przed terminem, ale taki psychiczny spokoj chociaz. Wlasnie co do blizniakow czytalam mieszane opinie i dlatego zapytalam. Nie wiem co Ci doradzic,pustka w glowie moze dziewczyny beda tu bardziej kreatywnePodobno właśnie nie. Jeżeli się ułożą glowkowo. A inna sprawa ze wole mieć termin żeby tam.dojechać mam.120 km. A naturAlego nie ustale. Wiec na wszelki coś kombinujestaram się znaleźć coś na necie odnośnie cc i bliźniaków tam urodzonych ale.ciężko.
Aaa no to rozumiem faktycznie kawalek drogi i lepiej miec termin - chociaz wiadomo ze bywa roznie i moze zaczac sie cos przed terminem, ale taki psychiczny spokoj chociaz. Wlasnie co do blizniakow czytalam mieszane opinie i dlatego zapytalam. Nie wiem co Ci doradzic,pustka w glowie moze dziewczyny beda tu bardziej kreatywnePodobno właśnie nie. Jeżeli się ułożą glowkowo. A inna sprawa ze wole mieć termin żeby tam.dojechać mam.120 km. A naturAlego nie ustale. Wiec na wszelki coś kombinujestaram się znaleźć coś na necie odnośnie cc i bliźniaków tam urodzonych ale.ciężko.
Pisanka bliźniaki po in vitro zawsze przez ccPodobno właśnie nie. Jeżeli się ułożą glowkowo. A inna sprawa ze wole mieć termin żeby tam.dojechać mam.120 km. A naturAlego nie ustale. Wiec na wszelki coś kombinujestaram się znaleźć coś na necie odnośnie cc i bliźniaków tam urodzonych ale.ciężko.
Wydrukuj sobie to co Tequila kiedys wstawiala odnosnie cc i in vitro.Podobno właśnie nie. Jeżeli się ułożą glowkowo. A inna sprawa ze wole mieć termin żeby tam.dojechać mam.120 km. A naturAlego nie ustale. Wiec na wszelki coś kombinujestaram się znaleźć coś na necie odnośnie cc i bliźniaków tam urodzonych ale.ciężko.
Tez wybieramy ze wzornika i przykladamy do sciany bo chyba najlatwiej. Zreszta wszystko tak kupowalismy, nawet podlogi mielismy po kilka wzorow i do mieszkania przywozilismy probniki. Ogolnie wyszlo nam ladnie, bo kazdy jak wchodzi to mowi ze mamy mieszkanie jak z gazety.My zawsze wybieramy ze wzornika, można przyłożyć do ściany, do mebli, do innego koloru żeby zobaczyć czy się zgra
My też malujemy na jasny szary ale widać gołym okiem że to szarynie jest aż tak jasny,(a to dlatego że reszta jest w betonie) biały i zaszaleliśmy u córki w pokoju z tym ciemnym ale wybrała sobie białe meble i żółte dodatki więc powinno być dobrze
no i to tylko jedna ściana żeby nie przytłoczyć pomieszczenia