• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No właśnie o to.chodzi. mój gin się mnie tylko pytał ale wiem ze jakbym chciała sn to bym miała sn bo nie ma.wskazan do cc chyba ze będą poprzecznie. Co szpital to inaczej a podobno na zelaznej ciężko o cc ale.pojadę pogadam to się dowiem. Wiadomo nic na siłę jak zacznę rodzic to.pojadę blisko ale z opowieści koleżanek poród nie trwa 5 minut. Czasem pod odejściu czopa i skurcz ach wypisywa li z mojego szpitala...

Strawbelka - nie w Warszawie :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
W Warszawie jest jeden szanowany lekarz, ten co sie czesto w telewizji udziela. Ostatnio byl z nim wywiad odnosnie zaostrzenua prawa aborcyjnego.

No i ten lekarz kiedys sie wypowiadal w telewizji na temat porodu sn i cc i powiedzial ze on nigdy seojej zonie by nie pozwolil rodzic sn.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

W Warszawie jest jeden szanowany lekarz, ten co sie czesto w telewizji udziela. Ostatnio byl z nim wywiad odnosnie zaostrzenua prawa aborcyjnego.

No i ten lekarz kiedys sie wypowiadal w telewizji na temat porodu sn i cc i powiedzial ze on nigdy seojej zonie by nie pozwolil rodzic sn.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj lekarz tez powiedzial ze swojej zonie robil 2x cc i nie miala wskazan, ale zebym go zrozumiala, ze to byla zona :P

Ale.wiesz ja w okolicy mam szpitale. Jeden 45 km ode mnie nie przyjmuje porodow do 37 tc ...nie mają sprzętu. Drugi w moim mieście to patologia. Koleza ka 4 dni temu rodzila nie chcieli jej zrobić cc chociaż miała mieć. Krew się lala po nogach oni jej kazali sn..skończyło się cc ale prawie straciła dziecko a zyskala zapalenie wewnatrzmavicxne i zapale nie płuc u dziecka ale u nas to 95 procent dzieci ma od razu na drugi dzień wiec.dziękuję. w lbn mam 70 km ale jak nie bd miała terminu mogę nie dojechać a mój gin mówi ze może byc miejsca. ..prorok...inne czytalarm to laski leżą na korytarzach co jest barfzo.często i tylko odsyłają do.innych. zostaje radom 60 km ale tam chyba nie znajdę dobrego szpitala no i w wawie. ..dodzwonić się tam to tragedia ale udało się na zelazna wiec tam się umówiłam. Poród z mezem dzień przed cc się przyjeżdża u wsio

Na forum listopadowek gdzie jestem , juz 3 dziewczyny urodzily :D kurcze strach mnie troche oblatuje hehe, chociaz nie czuje zeby to jeszcze byl czas. Wczoraj troszke jakbym dostrzegla zmiany na buzi, opuchlam troszke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry