• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jeśli pierwsza ciąża zakończyła się cc to jest to wskazanie do cc przy kolejnych ciazach także spokojnie :) jeśli będziesz robić wystarczające przerwy między kolejnymi ciążami to nie powinno być problemu z urodzeniem większej gromadki :D

A jakie to sa odpowiednie przerwy ? Tak sie tez zastanawiałam, ze jesli wszystko byłoby ok i urodzilabym zdrowe dziecko w maju, to kiedy najszybciej i najzdrowiej mogłabym podejść do kolejnego transferu... Bede wtedy miała 34 lata... nie mam za bardzo czasu zeby czekac ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie to sa odpowiednie przerwy ? Tak sie tez zastanawiałam, ze jesli wszystko byłoby ok i urodzilabym zdrowe dziecko w maju, to kiedy najszybciej i najzdrowiej mogłabym podejść do kolejnego transferu... Bede wtedy miała 34 lata... nie mam za bardzo czasu zeby czekac ...

Trzeba czekac minimum rok.
Niektorzy zalecaja nawet 2 lata.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Minimum rok, położna wczoraj w szkole rodzenia mówiła że optymalnie by było gdyby było to 1,5 roku
Ja też w lutym przyszłego roku skończę 34 lata i mam jeszcze pingwinka do wykorzystania...późne macierzyństwo też ma swoje plusy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry