Nikaaa
Fanka BB :)
My mamy 10 cm i monitor oddechu działatfuu nie ten, tylko ten: Link do: Hevea Baby 120x60 materac lateksowy
Ma 9 cm - myślisz, że to za dużo?
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My mamy 10 cm i monitor oddechu działatfuu nie ten, tylko ten: Link do: Hevea Baby 120x60 materac lateksowy
Ma 9 cm - myślisz, że to za dużo?
Mój się urodzil w terminie i uwierz mi jak się krztusil przez pierwsze parę tygodni i dalej mu się zdarza to wolę miec monitor i spać spokojniejjeśli na Hevea Disney Baby były testy z Baby Sense 5 i było ok, a tam jest tez lateksowy 9cm, to zakładam, że zadziałaA może dzieciątka urodzą mi się w terminie i nie będę musiała kupować monitorów - okaże się jeszcze.
Dokładnie! Ja zakładam że młody urodzi się o czasie ale monitor już kupiłam, chce mieć pewność że Alan będzie bezpieczny i w razie "w" zdążę zareagowaćMój się urodzil w terminie i uwierz mi jak się krztusil przez pierwsze parę tygodni i dalej mu się zdarza to wolę miec monitor i spać spokojniej
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisanka, a dlaczego akurat Żelazna? Ja jestem z Warszaway i w mojej opini jak i znajomych szpital jest przereklamowany. Na Twoim miejscu spróbowałabym na Inflanckiej, tam robią cesarki.
Jeśli pierwsza ciąża zakończyła się cc to jest to wskazanie do cc przy kolejnych ciazach także spokojnieTak czytam o Waszych zmaganiach z dojściem na CC. Ja miałam CC, po 12 godzinach naturalnego porodu doszli jednak do wniosku , ze dziecko nie trafia w kanał , mimo pełnego juz wtedy rozwarcia. Ogólnie wiele niedopatrzeń było i to cud , ze wszystko dobrze sie skończyło i dla dziecka i dla mnie , bo dzien po miałam zapaść. Tak sie zrażałam, ze nie wyobrażam sobie drugiego podejscia do naturalnego, chyba , ze w prywatnej klinice , gdzie miałabym pewność, ze jak tylko cos bedzie nie tak, od razu pojadę na blok. Jednak jesli donoszę te ciąże, nie bedzie mi dane rodzic prywatnie, ale bedzie rodziła w państwowym angielskim szpitalu, ciary mnie przechodzą , ale tu podobno z umówieniem sie na CC nie ma problemu. Ale wiece co pomyslałam, ze to moj druga ciąża, prawdopodobnie drugie CC, a ja mam jeszcze 4 zamrożone zarodki ... ktore musze przyjąć , choćby sie waliło i paliło... jesli z każdego podwójnego transferu wyjdzie mi przynajmniej jedno dziecko... to czy moja macica to zniesie...??? W ogole sie nad tym nie zastanowiłam wcześniej...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to I stopień w zupełności wystarczy
Ladne, ale ja nie mam gdzie tego nakleic[emoji6]Co myślicie o takich naklejkach?
Ja się zakochałam :-) Zobacz załącznik 779233Zobacz załącznik 779234Zobacz załącznik 779235
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to I stopień w zupełności wystarczyja wolałabym rodzić w szpitalu I stopnia ale przez cc
![]()
No ja właśnie też nie bardzo ale cudne są,jak już młody będzie miał swój pokój to wrócę do tego tematu