• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję :-) to chyba najlepszy zakup jaki zrobiłam a na pewno najbardziej wyczekany ;-) a pościel nie jest szyta na miarę, kocyk kupiłam w makaszce a podusie w kiwice a pasuje idealnie :-) już się nie mogę Alana doczekać, póki co muszę koty przepędzać bo jak tylko jest okazja to pierwsze są w koszu :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
I Ci zarazki w koszu zostawiaja[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a kupujecie te wielorazowe pieluszki?
Dzis na szkole rodzenia mowili ze warto miec ze 3 sztuki, zeby wietrzyc pupy. No i jak malemu pupe odparzy to zeby do czasu wyleczenia tych pieluszek uzywac.

Dziewczyny a kupujecie te wielorazowe pieluszki?
Dzis na szkole rodzenia mowili ze warto miec ze 3 sztuki, zeby wietrzyc pupy. No i jak malemu pupe odparzy to zeby do czasu wyleczenia tych pieluszek uzywac.

Ja nie kupuje bo nie zamierzam dopuścić do odparzenia pupy a nawet jeśli już się przytafi to sudocrem da radę

Ja w końcu wyciągnęłam też drugi kosz, bo pościel przyszła to musiałam obfocić [emoji12]
Płozy mam, ale zobaczymy czy będziemy używać.
1477741868-i2zw14.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w końcu wyciągnęłam też drugi kosz, bo pościel przyszła to musiałam obfocić [emoji12]
Płozy mam, ale zobaczymy czy będziemy używać.
1477741868-i2zw14.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :-) szyłaś na zamówienie? A prześcieradła masz do koszy? Poprosimy jeszcze fotki łóżeczka bo widzę że tam też już pościel masz :-P
Mi bardzo zależało właśnie na płozach żeby móc bujać małego a nie musieć nosić go na rękach :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry