reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję, dziewczyny. Też biorę magne B6, ale jedną tabletkę dziennie. Zwiększę tę dawkę, bo patrząc na Was biorę dużo za mało :) Może dlatego ostatnio parę razy drgało mi oko :-\

Tequila, szybkiego powrotu do domu, bo już pewnie masz dość tego szpitala. BTW, na który się ostatecznie zdecydowałaś?

Flandi, czemu z łóżka? Coś Cię rozłożyło? Kuruj się! :-*

Katharina, pytałaś ostatnio o brzuch. Nie wiem, kiedy to się stało, ale mój wywaliło i jakby z dnia na dzień był większy :) Dopiero tu to zauważyłam, bo spodnie narciarskie dopinam tylko po poluzowaniu bocznych rzepów (wcześniej miałam je maksymalnie ściągnięte, bo w pasie były za duże). Kurtkę narciarską też mam na sobie ostatni raz, bo po obiedzie już nie mogę jej dopiąć. Zdecydowanie rośniemy :)

Dziękuję, dziewczyny. Też biorę magne B6, ale jedną tabletkę dziennie. Zwiększę tę dawkę, bo patrząc na Was biorę dużo za mało :) Może dlatego ostatnio parę razy drgało mi oko :-\

Tequila, szybkiego powrotu do domu, bo już pewnie masz dość tego szpitala. BTW, na który się ostatecznie zdecydowałaś?

Flandi, czemu z łóżka? Coś Cię rozłożyło? Kuruj się! :-*

Katharina, pytałaś ostatnio o brzuch. Nie wiem, kiedy to się stało, ale mój wywaliło i jakby z dnia na dzień był większy :) Dopiero tu to zauważyłam, bo spodnie narciarskie dopinam tylko po poluzowaniu bocznych rzepów (wcześniej miałam je maksymalnie ściągnięte, bo w pasie były za duże). Kurtkę narciarską też mam na sobie ostatni raz, bo po obiedzie już nie mogę jej dopiąć. Zdecydowanie rośniemy :)

Nie nie, nic mnie nie rozłożyło poza jakimś mega dołem z którego się nie mogę pozbierać :( panikuję trochę, że mało czasu zostało na wszystko, a ja w rozsypce w sumie i niewiele mam przygotowane.. Lekarz mi powiedział że w 34tc mnie położy już do szpitala, no chyba że wcześniej coś będzie nie tak to mam od razu jechać. No i się nakręcam, że brzuch twardnieje, pachwiny bolą, długo na boku uleżeć nie mogę i nawet mi się zakupów przez neta robić nie chce :( no dołek jest..
No, wygadałam się chociaż.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry