• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej!
Moge dolaczyc? Czytam Was regularnie od kilku miesiecy, ale niestety nie moglam dolaczyc wczesniej. Jestem po in vitro w lipcu (endometrioza i slabe nasienie). Pierwsza proba owocna [emoji16], aktualnie w 21t2d ciazy [emoji4]
Jestescie skarbnica wiedzy :)
Pozdrawiam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam in vitro w czerwcu a jestem w 21 tyg. ciazy a Ty w lipcu i też jesteś w 21 tyg. ?

reklama
Hej!
Moge dolaczyc? Czytam Was regularnie od kilku miesiecy, ale niestety nie moglam dolaczyc wczesniej. Jestem po in vitro w lipcu (endometrioza i slabe nasienie). Pierwsza proba owocna [emoji16], aktualnie w 21t2d ciazy [emoji4]
Jestescie skarbnica wiedzy :)
Pozdrawiam!

Witaj [emoji8] i gratulacje [emoji173]️ fajnie, że jesteś z nami.
Dopisać Cię do kalendarza wizyt i terminów porodów? Jak tak to pisz co i gdzie [emoji6]

Dziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy?Ja kończe 21 tydz. i niby mi tam coś "jeździ" ale nie wiem czy to dzidzia...:(Czy coś jest nie tak?Help!
To jest właśnie to. Poczekaj jeszcze chwilkę i poczujesz bardziej. Zależy też jak masz zlokalizowane lozysko. Ale lada chwila powinnaś czuć bardziej :)
A u Ciebie córcia czy synek? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry