lile
Fanka BB :)
I ostatnie pytanie...czy wiesz jak czesto mozna sprawdzac tetno zeby nic nie zaszkodzic dziecku...
To jest detektor
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I ostatnie pytanie...czy wiesz jak czesto mozna sprawdzac tetno zeby nic nie zaszkodzic dziecku...
No przeciez wiem ale wlasnie gdzies ktos napisal ze te fale moga szkodzic dziecku...
A da się detektorem zaszkodzić dziecku ? wydaje mi się ze to na zasadzie stetoskopu dziala wiec myślę że nie zaszkodziI ostatnie pytanie...czy wiesz jak czesto mozna sprawdzac tetno zeby nic nie zaszkodzic dziecku...
Dzwiekowe...
No oczywiscie i dlatego spytalam sie PISANCE jak czesto mozna robic takie domowe usgAz polecialam po techniczneno wiec jesli uzywa jkaichs fal to sa to te same co przy usg.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Codziennie możesz robić, on jest bezpieczny dla dziecka. Lile ma rację, działa jak usg, nie zaszkodzisz w żaden sposób.No oczywiscie i dlatego spytalam sie PISANCE jak czesto mozna robic takie domowe usg
Dzieki za konkretna i merytoryczna odpowiedz...Codziennie możesz robić, on jest bezpieczny dla dziecka. Lile ma rację, działa jak usg, nie zaszkodzisz w żaden sposób.