lile
Fanka BB :)
Fajnie
ja swoich prawie nie czuje jeszcze. Ostatnio na usg siedzieli na zadkach na skos.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No czasami muszą focha strzelić na siebieNo dokładnie albo poduszeczki albo stopy sobie wachaja albo foch i dupakami do siebie a raz to wyglądali jakby się przytulalali do siebie także zależy jaki humor i dzień mają
Gratulacje , cudny chłopczyk;* a ile włoskówWiktor.
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Ewelin Ty go za chwile będziesz miała na żywo w domku to się wtedy na oglądasz na przytulasz i wogule juz zazdroszczęNo czasami muszą focha strzelić na siebieale rybka jakie fajne zdj z usg wtedy są
jak bym chciała mojego malca zobaczę jak się rusza a tak to zawsze cisza
To prawdaEwelin Ty go za chwile będziesz miała na żywo w domku to się wtedy na oglądasz na przytulasz i wogule juz zazdroszczę![]()
Pierwsze dwa tyg jedna łyżeczka na szklankę wody temp pokojowa mieszasz, możesz dodać trochę miodu , wieczorem przygotowujesz to a rano na czczo pijesz po dwóch tyg na szklankę wody wsypujemy 1 dużą łyżkę i tak przez kolejne 6 tygodni potem przerwa i jeśli chcesz znowu ta sama kuracje na wiosnę ok marcaRybka mam już w końcu ten pyłek pszczelijak to się teraz przygotowuje, żeby to pić czy tam jeść?
![]()