ewelin86
Fanka BB :)
Ja kupiłam Tutek Grand Play 3w1. Biało niebiesko czerwony tylko że używanyA podpowiesz jaki wózek kupiłaś , bo ja za tydzień zaczynam 20 tc i tez planuje zacząć od wózka; ) ale taki wybór ze świruje hahahahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kupiłam Tutek Grand Play 3w1. Biało niebiesko czerwony tylko że używanyA podpowiesz jaki wózek kupiłaś , bo ja za tydzień zaczynam 20 tc i tez planuje zacząć od wózka; ) ale taki wybór ze świruje hahahahaha
Ja kupiłam 3w1 używany. Wygląda jak nówka sztukaDziewczyny naprawdę zaczynam się przy Was stresować. ...Przeglądam już co prawda wózki i łóżeczka ale chciałam jeszcze poczekać z kupnem ale widzę że chyba przyspiesze; )A wózki kupujecie używane czynowe? 3 w 1 czyjakie?
W ciemno kupiłaś czytaj ogladalas bo wcześniej?Ja kupiłam 3w1 używany. Wygląda jak nówka sztuka![]()
Ja wózek kupiłam dwa tyg temu, a łóżeczko zamawiam jutro, skonczylam 35 tydz więc spokojnieDziewczyny naprawdę zaczynam się przy Was stresować. ...Przeglądam już co prawda wózki i łóżeczka ale chciałam jeszcze poczekać z kupnem ale widzę że chyba przyspiesze; )A wózki kupujecie używane czynowe? 3 w 1 czyjakie?
Ogólnie oglądałam na necie wózki. Poszłam do komisu i widziałam go na żywo. Super się jeździ, łatwo składa. Powiem Ci ze w tym dniu co oglądałam kupiłam go od razuW ciemno kupiłaś czytaj ogladalas bo wcześniej?
A można zapytać ile zaplacilas?Ogólnie oglądałam na necie wózki. Poszłam do komisu i widziałam go na żywo. Super się jeździ, łatwo składa. Powiem Ci ze w tym dniu co oglądałam kupiłam go od razu![]()