• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny naprawdę zaczynam się przy Was stresować. ...:( Przeglądam już co prawda wózki i łóżeczka ale chciałam jeszcze poczekać z kupnem ale widzę że chyba przyspiesze; )A wózki kupujecie używane czynowe? 3 w 1 czyjakie?

Dziewczyny naprawdę zaczynam się przy Was stresować. ...:( Przeglądam już co prawda wózki i łóżeczka ale chciałam jeszcze poczekać z kupnem ale widzę że chyba przyspiesze; )A wózki kupujecie używane czynowe? 3 w 1 czyjakie?
Ja wózek kupiłam dwa tyg temu, a łóżeczko zamawiam jutro, skonczylam 35 tydz więc spokojnie :) ja wózek używany, ale polowałam dzień w dzień przez około miesiąc na olx

Ja kupuje 2w1, fotelik osobno, bo chcialam zeby byl dobry. Marta nie stresuj sie, j jestem na zwolnieniu od 3 miesiecy, nudzilam sie bardzo wiec przekopywalam internet szukajac inspiracji. Tez prawie nic kupionego nie mam, jak pisalam - dopiero zaczynam i mysle, ze obie mamy sporo czasu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry