ewelin86
Fanka BB :)
Ja też wiem na co wydaszMam taki sam plan, jeszcze miesiącDziś dzwonił mój manager z informacją o bonusie świątecznym- wiem, na co go wydam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też wiem na co wydaszMam taki sam plan, jeszcze miesiącDziś dzwonił mój manager z informacją o bonusie świątecznym- wiem, na co go wydam
![]()
Fajne to łóżeczkoJa wybrałam sobie takie łóżeczko
Zobacz załącznik 784264
ale podobno mamy dostac jakieś i nie kupywać....nie lubię jak ktoś mnie uszczęśliwia na siłę :/
hehe, dobrze by byłoFajne to łóżeczkoto może napisz i przyklej na drzwi że tylko z takim łóżeczkiem wpuszcza do domu
![]()
He he ja też tego nie lubie. A moja teściowa uwielbia mnie uszczęśliwiać na siłę i tak mi wciskała łóżeczko po moim mężuJa wybrałam sobie takie łóżeczko
Zobacz załącznik 784264
ale podobno mamy dostac jakieś i nie kupywać....nie lubię jak ktoś mnie uszczęśliwia na siłę :/
i nie docierało, jak mówiłam, że już mamy wybrane, że tyle lat czekaliśmy więc niech nam da się nacieszyć.Też fajneJa wybrałam sobie takie łóżeczko
Zobacz załącznik 784264
A ja mam problem ze znalezieniem...bo bym chciala cale biale z szuflada ale z mozliwoscia zamiany na sofe. Ale chcialabym żeby wszystkie boki na wysokość byly rowne...widziala ktoras z was takie jak w mojej glowie?Też fajneMi zależy na szufladach, bo mam mało miejsca w mieszkaniu, każdy schowek się przyda.