ewelin86
Fanka BB :)
No też mnie to ciekawiJuz niedługo się to skończy, swoją drogą ciekawe czy mały będzie miał dużo włosów, niby taki zabobon jest![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No też mnie to ciekawiJuz niedługo się to skończy, swoją drogą ciekawe czy mały będzie miał dużo włosów, niby taki zabobon jest![]()
No i superWłaśnie byl obchód, pani doktor (nie moja) powiedziala ze będą mnie obserwować i jak coś to w przyszlym tyg do domu...
Mam nadzieję, ze moja skróci ten czasoczywiscie nastawiam się ze będzie wszystko dobrze
![]()
Biedna :-( już niedługo :-)A ja w nocy myślałam że zwariujetaką zgage dostałam, że męczyłam się z 1h
tym razem przeszła sama siebie
![]()
Heh, człowiek tylko na siebie może liczyć :-/Na szczęście zrobiłam sobie wczoraj w domu dwie pyszne kanapeczki i pól jeszcze mam
Coś ani obchodu ani śniadania dzisiaj nie widać, jak byłam tu ostatnio to chodzili już o 7. W sumie i tak jak się dowiedzą czyją pacjentką jestem to mnie oleją z góry na dół i każą czekać na nią, bo ma byc około godz 10.
Będzie dobrze, musi być :-)Właśnie byl obchód, pani doktor (nie moja) powiedziala ze będą mnie obserwować i jak coś to w przyszlym tyg do domu...
Mam nadzieję, ze moja skróci ten czasoczywiscie nastawiam się ze będzie wszystko dobrze
![]()
BogatoMy też już po obchodzie i po śniadaniu... Zobacz załącznik 784494
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom