husann
Fanka BB :)
Powodzenia na wizycieDobra dziewczyny ruszam w drogę. Na 11 mam ktg a później wizyta. Wiec pewnie po 12 dam znać co i jak
Miłego dnia :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powodzenia na wizycieDobra dziewczyny ruszam w drogę. Na 11 mam ktg a później wizyta. Wiec pewnie po 12 dam znać co i jak
Ja pier.... Żart jakiś chybaTeraz lepsze rzeczy zrobili, salowe przywiozły nam na sale dwie szafki pomalowane, ktore śmierdzą! To ja w domu robilam wszystko zeby nie wdychać czegos takiego, a w szpitalu mi pod nos podstawily. No kur..!!
Dobra dziewczyny ruszam w drogę. Na 11 mam ktg a później wizyta. Wiec pewnie po 12 dam znać co i jak
Nie sprawdza się [emoji14] ja mialam straszną zgagę a mały prawie łysy [emoji14]Juz niedługo się to skończy, swoją drogą ciekawe czy mały będzie miał dużo włosów, niby taki zabobon jest![]()
Brak łóżeczka jak mówiłam w niczym nie przeszkadza :-) zobacz możesz nawet kupić kartonJak Db ze dzis chociaz jedno pranie zrobilam ciuszkówtroche gorzej ze jeszcze łóżeczka nie zamowilam
![]()