pisanka89
Fanka BB :)
A jakie u was skurcze są normalne ? bo jak ja pytałam w 2 szpitalach to 20-40 to normlana macica. ciekawe od jakiejś wartości coś się zaczyna dziacMi na ktg skurcze wyszły jakieś jeden nawet trochę ponad 80, reszta od 20-40 :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jakie u was skurcze są normalne ? bo jak ja pytałam w 2 szpitalach to 20-40 to normlana macica. ciekawe od jakiejś wartości coś się zaczyna dziacMi na ktg skurcze wyszły jakieś jeden nawet trochę ponad 80, reszta od 20-40 :/
No wszystko na to wskazujeMoże mamy inny próg bóluciekawa jestem od jakiego bym coś poczuła
To ja chce taki xd
Chyba chodzi bardziej o regularnie niż o wielkość bo jak w zeszłym tyg leżałam to skurcze były ok 60 ale regularne i już działali tj . sterydy na płuca, kroplówki na zatrzymanie skurczy itdA jakie u was skurcze są normalne ? bo jak ja pytałam w 2 szpitalach to 20-40 to normlana macica. ciekawe od jakiejś wartości coś się zaczyna dziac
Lepiej nieTo ja chce taki xd
Wydaje mi się ze przy poprzednim pobycie mialam 20 i nikt nic nie mowil, te moje chyba tez nie sa jakims zagrozeniemA jakie u was skurcze są normalne ? bo jak ja pytałam w 2 szpitalach to 20-40 to normlana macica. ciekawe od jakiejś wartości coś się zaczyna dziac