• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiec na ktg cały czas skurcze ale 2 były wysokie. Przepływy ok wszystko jest dobrze. Non stop brzuch twardnieje. Kręgosłup boli ale od siedzenia. Dopiero o 16 położyli mnie na sali. Pobrali 5 probowek krwi. Teraz tylko czekanie na obchód. Wiem ze nospe mają mi podać i tyle do tej pory

Tequila widziałam ze chcesz się pozbyć fragminu, nie wiem jak będzie u ciebie ale my wszystkie po cc dzis dostalysmy fragmin w brzuch i na pewno dostaniemy zalecenia stosowania w domu więc moze jeszcze się wstrzymaj do swojego cc zeby nie musieć kupować w razie czego.

Ewelin trzymam kciuki żeby wszystko było ok;*

Wiec na ktg cały czas skurcze ale 2 były wysokie. Przepływy ok wszystko jest dobrze. Non stop brzuch twardnieje. Kręgosłup boli ale od siedzenia. Dopiero o 16 położyli mnie na sali. Pobrali 5 probowek krwi. Teraz tylko czekanie na obchód. Wiem ze nospe mają mi podać i tyle do tej pory
Najważniejsze że maluszek ma się dobrze i że już jesteś pod obserwacją, że w razie gdyby cokolwiek się działo jesteś pod opieką lekarzy którzy będą wiedzieć co robić :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila widziałam ze chcesz się pozbyć fragminu, nie wiem jak będzie u ciebie ale my wszystkie po cc dzis dostalysmy fragmin w brzuch i na pewno dostaniemy zalecenia stosowania w domu więc moze jeszcze się wstrzymaj do swojego cc zeby nie musieć kupować w razie czego.

Ewelin trzymam kciuki żeby wszystko było ok;*
O kurcze dzięki :-) nie pomyślałam że po cc może mi się przydać, wstrzymam się w takim razie póki co :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry