ewelin86
Fanka BB :)
Nie to wynik rozległej endometriozy gdzie jest zrost nad zrostemKurcze, to w samą porę trafiłaś z tymi wodami, tego nie da rady sprawdzić. A jeśli mogę zapytać o macicę - czy to wynik cc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie to wynik rozległej endometriozy gdzie jest zrost nad zrostemKurcze, to w samą porę trafiłaś z tymi wodami, tego nie da rady sprawdzić. A jeśli mogę zapytać o macicę - czy to wynik cc?
Buziaki dla Gabrysia :*
Flandi tak zazwyczaj klikam z phone najwygodniejszy dla mnie
Z gory wybsczcie ,mialam to JuZ kiedys napisalac a zapomnialam...
Milej nocki)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka nie spinaj się tak tą uwagą odnośnie pisownikażdy tu pisze to co uważa, nie musimy się we wszystkim zgadzać [emoji12] ja zapytałam tak zwyczajnie, bo po prostu rzuca się to w oczy i nie chodzi tu o złe pisanie po polsku przecież, tylko o chochlika w autokorekcie, który Ci zmienia słowa (swoją drogą ja sobie go wyłączyłam bo nigdy nie podpowiadał tego co chciałam [emoji23]) Zrozum też dziewczyny, które piszą, że ciężko im się to czyta - przecież to nic złego, że to mówią..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom