Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje!
Gratuluję!U mnie Gabrys wazy 3300 i ma 55 cm. Już nawet nie pamiętam o której urodziłam, bo miałam komplikacje. I mozliwe ze dopiero jutro wstanę. Boli mnie nie aż tak bo jestem na przeciwbolowych
Tequila, Alan jest uroczyNiestety u nas nie było kolorowo
Po przyjeździe do szpitala zbadano mnie, zrobili usg i ktg i stwierdzili że poczekaja
Na szczęście zadzwoniła moja lekarka i ordynator i kazali ciąć
Połączyli mnie pod drugie ktg,skurcze regularne, badania w między czasie zrobili i padła decyzja o cięciu
Malutki urodził się owinięty pepowina, nie oddychał, był siny i się nie ruszał
Umarłam wtedy po raz kolejny
Na szczęście niedługo potem zaczął płakać ale leży w inkubatorze
A ja nie mogę mieć więcej dzieci, usłyszałam że jeśli zajde w kolejną ciążę to muszę szukać kliniki z oiomem bo może się to tragicznie dla mnie skończyć
Miałam niesamowite zrosty, poprzyrastane organy do blizny itd
Mam założony dren
Po mału będę wstawać i próbować się pionizowac
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez czesto mam problemy ze zrozumieniem o co chodzi. Wiekszosc z nas pisze z tel, czesto mniejszych niz iphone i daje rade. Ja czesto wcisnam 'm' zamiast spacji, ale staram sie poprawiac, no taki ciezki do odczytania tekst jednak nie kojarzy sie z szacunkiem do odbiorcy.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny !!! Dokładnie waży tyle ile mój SzymekAlan <3 3150g 53cm urodzony 22.35 Zobacz załącznik 786864Zobacz załącznik 786865
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom