katharina203
Fanka BB :)
A jak bedzie konieczne zdjecie zeba...czyli rentgen korzeni to co wtedy?Nawet koniecznie trzeba. Zaniedbany stan zapalny moze sie skonczyc nawet utrata ciazy..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak bedzie konieczne zdjecie zeba...czyli rentgen korzeni to co wtedy?Nawet koniecznie trzeba. Zaniedbany stan zapalny moze sie skonczyc nawet utrata ciazy..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A jak bedzie konieczne zdjecie zeba...czyli rentgen korzeni to co wtedy?
Ja jestem w trakcie leczenia zebow bo strasznie mi sie posypaly i jeden mam zaczety leczenie kanalowe i bez rtgmi robiA jak bedzie konieczne zdjecie zeba...czyli rentgen korzeni to co wtedy?
No rtg ci nie zrobia z tego co wiem... Zadzialaja tylko tyle co dadza rade i bedzie musialo czekac.A jak bedzie konieczne zdjecie zeba...czyli rentgen korzeni to co wtedy?
Kurcze, właśnie sobie uzmysłowiłam co mnie czeka. Dopadł mnie mega dół. Mała jeszcze w brzuszku, a starsza mnie dzisiaj wykończyła.
Nie dam rady sama z dwójką. Do szkoły trzeba wozić, na treningi. A co będzie jak się rozchoruję? Co mi strzeliło do głowy z tym dugim dzieckiem? Kto się nimi zajmie jak mi się coś stanie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom