• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kurcze, właśnie sobie uzmysłowiłam co mnie czeka. Dopadł mnie mega dół. Mała jeszcze w brzuszku, a starsza mnie dzisiaj wykończyła.
Nie dam rady sama z dwójką. Do szkoły trzeba wozić, na treningi. A co będzie jak się rozchoruję? Co mi strzeliło do głowy z tym dugim dzieckiem? Kto się nimi zajmie jak mi się coś stanie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, właśnie sobie uzmysłowiłam co mnie czeka. Dopadł mnie mega dół. Mała jeszcze w brzuszku, a starsza mnie dzisiaj wykończyła.
Nie dam rady sama z dwójką. Do szkoły trzeba wozić, na treningi. A co będzie jak się rozchoruję? Co mi strzeliło do głowy z tym dugim dzieckiem? Kto się nimi zajmie jak mi się coś stanie?

kasia_basia dasz radę na pewno [emoji173]️ trzeba czasem pomarudzić, a potem głowa do góry, cycki do przodu i dawaj! Kto jak nie my - kobiety!
To chyba normalne że trochę się boisz, ale wierzę, że będzie dobrze [emoji8]

reklama
Widzę wszystkie mniej więcej w połowie ciąży mamy przygodę z dentysta ;) ja też dzisiaj bylam.....niestety jazda bez trzymanki bez znieczulenia;) ale przeżyłam, było minęło ufff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry